Kohberg
Grossist

Fordele ved et partnerskab

Hos Kohberg Bakery Group A/S, Foodservice stræber vi efter, at vores partnere skal få mest muligt ud af at handle med os. Som partner betyder det, at du kan trække på professionel support fra vores personale.


Hvorfor er vi gode til jer?

Kvalitet i store mængder kræver overblik og skal leveres med sikker og pålidelig hånd. Hos os er slutkunden i centrum, og gennem vores kontakt med dig sikrer vi, at vi kommer hele vejen rundt og kan tilbyde alt, hvad hjertet måtte begære.

Uanset om det drejer sig om vores brød eller services, har leveringssikkerhed altid en topprioritet i vores hverdag. Samtidig sætter vi en ære i at være brødspecialister. Derfor har vi 6 konsulenter der står til jeres rådighed og både kan hjælpe i akutte situationer og besøge kunderne i samarbejde med jer. For os gælder det om at have et solidt afsæt til en velsmagende dag for dig og dine kunder.


Vi kender din verden

Med Kohberg Foodservice er du helt dækket ind, når det gælder kvalitetsbagervarer til alle sammenhænge. Vi ved, hvad der rører sig på markedet og kan derfor tilbyde et alsidigt sortiment, som vi løbene udvikler. I vores inspiratiosmails bliver du løbende opdateret på både inspiration og produktnyheder.