Kohberg
Horeca

Hvad kan Kohberg gøre for dig?

Kvalitet og service skal være i top for at fundamentet er i orden, når du og dine gæster skal serviceres. Vi kender kundernes behov og ønsker, og kan derfor hjælpe dig med at finde de helt rigtige løsninger. Med vores vifte af services og kvalitetsprodukter, får du det perfekte match til de gode og stilfulde stemninger i dine vante omgivelser.

Vi udvikler løbende nye produkter, så du behøver ikke at skifte leverandør, når du har lyst til fornyelse. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du med udgangspunkt i vores produkter kan sætte et unikt præg på dit koncept.

En sund økonomi er grundlaget for at drive en succesfuld virksomhed. Undgå arbejdsgange der skaber spild, og få mere tid til mersalg og gæsterelationer. Kohberg Bakery Group A/S, Foodservice kan være en professionel partner i rådgivning og vejledning, og har det sortiment på brød og wienerbrød, der kan hjælpe med at sikre dette.

Hvad er udfordringerne for jeres branche?

Når gæsterne besøger jer, er det ofte med forventningen om, at få en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi ved, at det stiller store krav til jer, da tid ofte er en mangelvare. Derfor sender vi løbende inspiratiosmails ud, hvor du kan holde dig opdateret på nyheder og finde inspiration til nemme løsninger, der med garanti ikke går på kompromis med kvaliteten.

For at I kan tilbyde det lille ekstra, har vi bl.a. udviklet en serie af lækre gourmetprodukter, som vi er meget stolte af. Desuden producerer vi mini-wienerbrød i særklasse, som giver dig muligheden for uden besvær at servere ægte dansk wienerbrød i høj kvalitet.