Kohberg
Kantine & Storkøkken

Hvorfor er vi gode til dig?

Kantinemad skal vække sanserne. Nogle kunder i kantinen tænker over, om maden er sund. Men for de fleste er det vigtigt, at maden hver dag ser lækker ud og smager godt.

Dit køkken leverer dagens højdepunkt til masser af mennesker med hver deres individuelle smag. Dette er en stor udfordring, der kræver et solidt fundament og stiller store krav til dig om at være moderne, nyskabende og appetitvækkende. Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitetsprodukter, og hjælper dig gerne med at finde de rigtige løsninger. Vores produkter indgår naturligt i alle sammenhænge og giver dig stor fleksibilitet, så du kan tilbyde en varieret og prisbevidst menu.

Uanset om det drejer sig om brød eller service, ønsker vi at skabe et solidt afsæt til en sund og velsmagende dag for dig og dine kunder – både til morgenmaden, frokosten, mellemmåltidet.


Vi kender din verden

Med mange forskellige munde at mætte, og en travl hverdag kan det være en udfordring hver dag at levere spændende og sunde retter, uden brug af specielle og dyre råvarer. Vi ønsker derfor løbene i vores inspiratiosmails at give dig tips og inspiration til, hvordan du let og lækkert anretter med vores produkter. Her kan du også lære mere om vores forskellige produkter. F.eks. kan vores frostprodukter hurtigt og nemt hjælpe dig med at skabe duften af hjemmebag i køkkenet, når der kommer gæster.