Kohberg
Offentlig

Det offentlige serverer dagligt 500.000 måltider. Brød er en vigtig bestanddel i mange af disse måltider, og Kohberg er en professionel rådgiver i valg af sortiment til netop jeres køkken eller kantine.

Vi kan hjælpe dig

I din hverdag kan intet overlades til tilfældighederne - for her kan det helt rigtige måltid gøre hele forskellen. Kohberg Bakery Group A/S, Foodservice giver dig et stort udvalg af kvalitetsprodukter med fokus på sundhed, økologi og pris. Uanset om det drejer sig om vores brød eller services, så gælder det for os om at skabe plads til de åndehuller, der giver dig og dine kunder en sund og velsmagende dag.

Vi ønsker at gøre processerne nemme for dig og tilbyder grundig vejledning i, hvordan du får mest muligt ud af vores produkter, så du kan finde de rigtige løsninger med respekt for dine kunders særlige behov.

Vi bidrager gerne til minimering af madspild og mere fokus på kvaliteten i måltidet.

Vi har et professionelt salgsteam som du kan rådføre dig med – uanset om du er et offentligt storkøkken, en offentlig kantine, et værested eller andet.

Vi kender din verden

Vi ved, at der stilles store krav til jeres fokus på ernæring og sundhed, og at det offentlige marked får stillet stadig større krav om brug af økologiske og fuldkornsmærkede produkter. Derfor udsender vi løbende inspiratiosmails med inspiration og produktnyheder, så du altid kan holde dig opdateret.