Kohberg - Foodservice
Din brødsamling
X
Viser resultater for :
Fandt ingen brød :-(

Vi bager for dig 

 

Vi bager efter traditioner, der går mere end 100 år tilbage
– og vores drivkraft er kærligheden til kvalitet og godt håndværk

Nyheder fra Kohberg

Wienerbrød i verdensklasse

Når dine gæster sætter tænderne i et stykke wienerbrød bagt af Kohberg, får de en oplevelse udover det sædvanlige: I næsten to år har vi arbejdet på at udvikle og optimere vores wienerbrød. Alt fra bagemetoder til råvarer og recepter er blevet gennemarbejdet for at skabe wienerbrød i verdensklasse.

Glutenfri? Ja tak!

Op mod 50.000 danskere kan ikke tåle gluten. Og stadig flere vælger at leve helt eller delvist glutenfrit. Med Kohbergs nye Gluten & Hvede FRI, kan du tilbyde dine gæster brød, som alle trygt kan spise og som smagsmæssigt er fuldt på højde med konventionelt brød. Se mere her – og læs hvordan du håndterer glutenfrit brød.

Hemmeligheden bag det perfekte rugbrød

I Rødekro i Sønderjylland grundlagde den lokale bagermester Alfred Kohberg i 1969 det, der blev starten på Kohberg, som vi kender det i dag. Og hemmeligheden bag vores rugbrød går endnu længere tilbage.

 

Godt brød og bagværk til alle serveringer 

 

Se hele vores sortiment

 

 

Spørgsmål eller brug for sparring?

Vores professionelle team er klar

Vi har bagt for professionelle køkkener i generationer, og vores erfarne medarbejdere er klar med inspiration og rådgivning om alt fra afbagning og brug af brød til drift og økonomi. 

Kontakt os her

 

Godt brød til alle

Visionen bag alt,

hvad vi bager

 

At bage godt brød og gøre det tilgængeligt for alle hver dag er vores drivkraft. Vi har sat nogle klare rammer for vores virke og formuleret en vision, en mission og et værdisæt med ærlige og jordnære værdier. 

 

 Se vores vision og værdier