Sønderjysk Yoghurtbrød, ca. 600 g
Din brødsamling
X
Viser resultater for :
Fandt ingen brød :-(

Sønderjysk Yoghurtbrød

ca. 600 g - varenr.: 18219005

Oplev godt sønderjysk bagerhåndværk ved at servere Sønderjysk Youghurtbrød. Buffetbrødet med en rustik karakter har vi drysset med hvedemel, snittet på toppen og bagt på hvedemel. For den ekstra gode smag har vi tilsat surdejskultur og yoghurt.

Værd at vide om brødet
Bagevejledning Brødet skal tø op ved stuetemperatur i minimum 3 timer inden afbagning. Optøet: Bages ca. 10 minutter ved 180°C. Direkte fra frost: Anbefales ikke.
Ingredienser: HVEDEMEL (EU), vand, DURUMHVEDEMEL, tørret surdej (HVEDEMEL, surdejskultur), vegetabilsk fedt og olie af palme og raps, sukker, 1% YOGHURTPULVER, salt tilsat jod, tørgær, vegetabilsk emulgator (E 472e), stabilisator (E 412), surdejskultur. Drys: HVEDEMEL
Allergener: Indeholder hvede og mælk Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Optøningstid:
180 min.
Optøningstemperatur:
Stuetemperatur
Stk. pr. kolli:
7
Nettovægt pr. kolli:
4200 gram.
Bagetid:
10 min.
Bagetemperatur:
180 ℃
Vægt:
600 gram.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1101kj/260kcal
Fedt: 2,7 g. - heraf mættede fedtsyrer: 1,2 g.
Kulhydrat: 49 g. - heraf sukkerarter: 3,5 g.
Kostfibre: 2,3 g.
Protein: 8 g.
Salt: 1,1 g.
Mad- & franskbrød
Klassiske, økologiske, grove og rustikke

Bare godt brød

Et godt hvedebrød, hvad enten det er lyst eller rustikt, er i mange køkkener et vigtigt supplement til det klassiske rugbrød 

Forkælelse til alle måltider

Et rigtig godt brød kan gøre noget ekstra for alle måltider. Friskbagt og lunt på morgenbordet eller et rustikt madbrød til suppen. Hos Kohberg har vi brød til alle måltider.

Så godt som hjemmebagt

Uanset hvad du vælger, så bager Kohberg brød præcis som du gør i dit køkken. Vi har vores egen hvedesurdej, som gør noget særligt godt for brødet.