Panini T&S, skåret, ca. 110 g
Din brødsamling
X
Viser resultater for :
Fandt ingen brød :-(

Panini

  varenr.:10000029

Servér en lys og luftig paninisandwich, der er bagt på surdej, hvede- og durumhvedemel, der gør den lys, mild og lækker. 

Værd at vide om brødet
Bagevejledning Kan anvendes som tø og servér. Ønskes en let sprød skorpe kan brødet med fordel optøs og bages 2-3 minutter ved 180℃. Brødet er ligeledes velegnet til brug i f.eks. klaprister.
Ingredienser: HVEDEMEL (EU), vand, DURUMHVEDEMEL, tørret surdej (HVEDEMEL, surdejskultur), oliven olie, salt tilsat jod, sukker, tørgær, melbehandlingsmiddel (E 300). Drys: DURUMHVEDEMEL
Allergener: Indeholder hvede Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Optøningstid:
2-3 min.
Optøningstemperatur:
21 ℃
Stk. pr. kolli:
32
Nettovægt pr. kolli:
110 gram.
Bagetid:
2-3 min.
Bagetemperatur:
180 ℃
Vægt:
110 gram.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1076kj/257kcal
Fedt: 2,7 g. - heraf mættede fedtsyrer: 0,5 g.
Kulhydrat: 48 g. - heraf sukkerarter: 1,8 g.
Kostfibre: 2,1 g.
Protein: 8,4 g.
Salt: 1,4 g.
Sandwich & burger
Hvad er på menuen?

Burgeren er et hit

En burger er mange ting, men en god burgerbolle er vigtig. Hos Kohberg bager vi mange forskellige typer og former – fra de søde, bløde og meget værdsatte briocheboller til de mørke og mere lødige fuldkornsboller. 

En sandwich er altid godt

Et godt brød til en god sandwich er altafgørende. Nogle skal være sprøde og luftige, andre bløde og fugtige. Vi bager det meste og hjælper gerne med anbefalinger – også til fyldet!

Nye former og smage

Både burgere og sandwicher er i rivende udvikling, og vi oplever mange nye former og smage. Hos Kohberg forsøger vi hele tiden at tilpasse os nye trends og behov.