Kohberg
Vores råvarer

I enhver fødevare har råvaren stor betydning for smag og funktion. Hos Kohberg Foodservice kender vi vores råvarer længe før, de finder vej til vores bagerier.


Ind til kernen

Kohberg er fyldt med ærlige og jordnære kerneværdier. Alt vores frisk indpakkede brød bager vi uden stråforkortere, og vores råvarer vælger vi for deres sunde og nærende egenskaber. Vi tager miljøet meget alvorligt, og vi har fokus på det sunde og balancerede måltid. For os er små skridt i hverdagen og fornuftig levevis kernen i en sund livsstil – både for individet som for arbejdspladserne og køkkenerne, der tilbereder maden.


Kohbergs brød er både godt for dig, naturen og miljøet


Brød er en naturlig vare - og hos Kohberg starter processen allerede på marken. Det betyder, at de råvarer vi benytter i vores frisk indpakket brød er dyrket naturligt med omtanke for miljøet, og vores mel og kerner er fri for nedvisningsmidler. Produktionen af langt største delen af vores brød foregår i Danmark. Det betyder, at varerne ikke skal transporteres langt fra produktion til butik, og dermed spares miljøet for unødig C02. Produkter, der ikke produceres i Danmark, overholder altid EU-lovgivningen.


Vi kontrollerer og kvalitetssikrer vores brød


Når vores rugbrød skal konserveres, foregår det helt naturligt. Det er alene surdejen, der konserverer brødet.
 Alle brød er underlagt en systematisk råvarekontrol for relevante pesticider og toksiner. En professionel kvalitetsafdeling sikrer, at alle love og regler indenfor fødevaresikkerhed bliver overholdt.


Hvordan er Kohbergs brød emballeret?


Kohbergs friskbrøds-produkter er alle pakket i plastemballager. De er godkendt til fødevarer og dermed uden skadelige stoffer, som kan smitte af på produkterne. Frostprodukterne er pakket i papkasser. Papkasserne er lavet af karton og foret med indvending plastpose, så de frosne produkter ikke er i direkte kontakt med papkassen. Både karton og pose er fødevaregodkendt.
Faglærte bagere sikrer kvaliteten


Produktionen er opdelt i fire kvalitetsgrupper, de såkaldte HACCP-teams. Teams’ene sikrer kvaliteten inden for hvert produktionsafsnit. Overalt bruger vi faglærte bagere, der sikrer en ensartet kvalitet og bevarer de stolte håndværkmæssige traditioner i måden, brødet bliver bagt på.


Kvalitet, smag og miljø er altid i fokus ved Kohberg!