Kohberg
Service

Produktudvikling

Produktudvikling er tæt forbundet med vores evne til, at forstå og omsætte vores kunders behov til konkrete produkter og handlinger. Gennem generationer har vi derfor produkt- og konceptudviklet sammen med tusindvis af kunder og partnere, og vi er stolte af resultaterne.

Vi føjer hele tiden nye og spændende produkter til vores sortiment til både detail- og foodservicemarkedet. Drivkraften er en nysgerrighed efter at vide, hvad der vækker dine kunders appetit i morgen.

Vi udvikler ikke nye produkter for nyhedsværdiens skyld. Vi gør det, fordi nye behov, trends og muligheder hele tiden opstår. For Kohberg er tradition og innovation nemlig ikke modsætninger.


Salg

Vi arbejder konstant på at udvikle vores kompetencer og dygtiggøre os indenfor hver vores specielle segment og produktgruppe. Det betyder at vi har ressourcer til at arbejde 100%  med netop dine behov og udfordringer. På denne måde, kan vi tilbyde specialiserede serviceydelser inden for produktudvikling, uddannelse, information og inspiration.

Så i realiteten er det forkert at kalde os for en salgsorganisation. Vi er et team af mennesker, der i samarbejde med dig skaber mest mulig værdi for din forretning og dine kunder.Distribution


Vi har mange års erfaring med tusinde af daglige leveringer, og derfor ved vi, hvor vigtigt det er at brødet kommer rettidigt frem.

Bestilling og levering skal foregå gnidningsløst, og opstår der fejl skal der stå et stærkt team parat til at gøre alt, hvad de kan for at løse opgaven.
 Med Kohberg som partner får du ikke bare det bedste brød, men også et af landets bedste logistiksystemer da vi har allieret os med landets førende distributions- og logistikpartnere.


Uddannelse og træning

Når du køber og anvender Kohbergs Bake-off er den komplicerede del af bageprocessen allerede overstået, og kun få minutter, skiller dig og dine kunder fra det perfekte resultat. Ofte kan dog selv den simpleste proces virke uoverskuelig og kompliceret, hvis ikke træning og uddannelse er på plads. Skal brødet i ovnen direkte fra fryseren, eller skal det tøes op? 
Er bagetiden på et rugbrød mon den samme som på en spandauer og en croissant? Og kan de sættes i ovnen på samme tid?


Derfor tilbyder Kohberg Bakery Group A/S, Foodservice en målrettet og kundetilpasset uddannelse til dit personale. Uddannelsen kan foregå ved en workshop hos os eller ved din ovn.

Ønsker du at høre mere om vores uddannelser, så henvend dig ved din lokale Kohberg Foodservice konsulent.