Kohberg - Export
Din brødsamling
EN DE DAX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.
test: /media/1849/pastry_miljoe.jpg

Kohberg nyheder

Et sandt Mesterværk

Mesterværk er et innovativt rugbrød med mange spændende serveringsmuligheder. Det er bagt med 45% frø, gryn og kerner, som giver brødet en unik, nøddeagtig smag og en knasende og saftig tekstur. Mesterværk smager godt om morgenen til en god ost, til frokost med lækkert pålæg og som snackstænger med frisk dip og pesto, når der skal lidt hygge på bordet.

Træd ind i Kohbergs univers

I den lille by Bolderslev i Sønderjylland slog bagermester Alfred Kohberg i året 1969 dørene op til sit håndværksbageri. Alfred var Bolderslevs lokale rugbrødsmester. Det rygtedes hurtigt på egnen, og snart flyttede han sit bageri til nabobyen Bolderslev på den ganske passende adresse Kernesvinget.

Godt brød og bagværk til alle serveringer

 

Se hele vores sortiment

 

  

Spørgsmål eller brug for sparring?

Vores professionelle team er klar

 

Vi har bagt for professionelle køkkener i generationer, og vores erfarne medarbejdere er klar med inspiration og rådgivning om alt fra afbagning og brug af brød til drift og økonomi.

Kontakt os her


 

Godt brød til alle

Visionen bag alt,

hvad vi bager

 

At bage godt brød og gøre det tilgængeligt for alle hver dag er vores drivkraft. Vi har sat nogle klare rammer for vores virke og formuleret en vision, en mission og et værdisæt med ærlige og jordnære værdier. 

 

 Se vores vision og værdier