Kohberg - Export
Din brødsamling
EN DEX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Rid med på den danske smørrebrødsbølge

Det traditionelle, danske smørrebrød blomstrer lige nu op i nye klæder som følge af rugbrødets revival. De mange nyfortolkninger giver den danske frokostklassiker et moderne tvist og gør den til en spændende gourmetoplevelse verden rundt. Tør du lade dig inspirere af de nye smørrebrødstrends?

Grab and go - sandwich

Når det skal være nemt og lækkert, er sandwich er den perfekte løsning. Lige til at tage med og spise gående og stående.

Vi bager med dansk mel

Mel er vores vigtigste råvare, og vi bruger hvert år rigtigt meget af det. Derfor betyder det også noget, hvor melet kommer fra. Hos Kohberg vil vi gerne kæmpe for at gøre en forskel – og her kan vi faktisk gøre en forskel. Læs mere her.

Rugbrødsnacks fra Danmark – et oplagt alternativ

Dansk rugbrød er en klassiker, men har du hørt om rugbrødssnacks? Den sprøde snack er enkel og hurtig at spise på farten, mætter med god samvittighed og har mangfoldige anvendelsesmuligheder.

Godt brød og bagværk til alle serveringer

 

Se hele vores sortiment

 

  

Spørgsmål eller brug for sparring?

Vores professionelle team er klar

 

Vi har bagt for professionelle køkkener i generationer, og vores erfarne medarbejdere er klar med inspiration og rådgivning om alt fra afbagning og brug af brød til drift og økonomi.

Kontakt os her


 

Godt brød til alle

Visionen bag alt,

hvad vi bager

 

At bage godt brød og gøre det tilgængeligt for alle hver dag er vores drivkraft. Vi har sat nogle klare rammer for vores virke og formuleret en vision, en mission og et værdisæt med ærlige og jordnære værdier. 

 

 Se vores vision og værdier