Kohberg - Export
Din brødsamling
EN DEX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Et sandt Mesterværk

Mesterværk er et innovativt rugbrød med mange spændende serveringsmuligheder. Det er bagt med 45% frø, gryn og kerner, som giver brødet en unik, nøddeagtig smag og en knasende og saftig tekstur. Mesterværk smager godt om morgenen til en god ost, til frokost med lækkert pålæg og som snackstænger med frisk dip og pesto, når der skal lidt hygge på bordet.

Grab and go - sandwich

Når det skal være nemt og lækkert, er sandwich er den perfekte løsning. Lige til at tage med og spise gående og stående.

Vi bager med dansk mel

Mel er vores vigtigste råvare, og vi bruger hvert år rigtigt meget af det. Derfor betyder det også noget, hvor melet kommer fra. Hos Kohberg vil vi gerne kæmpe for at gøre en forskel – og her kan vi faktisk gøre en forskel. Læs mere her.

Premium Højsnegl

En luksuriøs udgave af den klassiske kanelsnegl med et attraktivt, rustikt look, en gavmild størrelse og en lækker krumme. For at opnå den bløde, karakteristiske smag har vi tilføjet rigeligt med lækkert fyld lavet af sød brun farin og kanel af høj kvalitet.

Godt brød og bagværk til alle serveringer

 

Se hele vores sortiment

 

  

Spørgsmål eller brug for sparring?

Vores professionelle team er klar

 

Vi har bagt for professionelle køkkener i generationer, og vores erfarne medarbejdere er klar med inspiration og rådgivning om alt fra afbagning og brug af brød til drift og økonomi.

Kontakt os her


 

Godt brød til alle

Visionen bag alt,

hvad vi bager

 

At bage godt brød og gøre det tilgængeligt for alle hver dag er vores drivkraft. Vi har sat nogle klare rammer for vores virke og formuleret en vision, en mission og et værdisæt med ærlige og jordnære værdier. 

 

 Se vores vision og værdier