Din brødsamling
EN DEX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Sandwich: Nemt og lækkert på farten

Take-away er det nye normal i denne tid. Og hvad passer bedre til take-away end en lækker, frisksmurt sandwich der ligger perfekt i hånden, og kan spises på farten, eller der hvor man lige befinder sig. Vi har samlet fire velbagte styk, som passer perfekt til grab and go-frokosten, når dine gæster skal have et måltid, der er nemt, lækkert og lige til at tage med.Alle fire sandwichbrød er forskåret, så du har tid til at koncentrere dig om at sammensætte det lækre fyld.

Grødsandwich

Det særlige ved vores Grødsanwich er, at den, som navnet afslører, er bagt med grød. Faktisk 23 % grød, der er med til at holde brødet frisk i længere tid. Bagerne har også tilføjet velsmagende hørfrø og solsikkerkerner, og så drysset toppen med durumhvedemel. For maksimal smag, kan vi anbefale at den får en tur i klapristeren, så bliver den lækker og sprød. 

Rugsandwich

Perfekt til madpakken to-go, når smørebrødet måske bliver lidt for besværligt at spise på farten. Vores rugsandwich er rugbrød i nye klæder. Den er spækket med rugkerner, solsikkekerner og hørfrø og kan bruges som tø og servér, men smager også godt lunet. 

Durumsandwich

Lys og luftig at sætte tænderne i. Det er vores Durumsandwich. Vores bagere har bagt den med surdej, hvede- og selvfølgelig durumhvedemel. Tø og servér eller lun den lidt i ovnen og fremhæv den gode smag endnu mere.

Fuldkornssandwich

Elsker dine gæster et lækkert, mørkt og mættende fuldkornsbrød? Så kan vi anbefale Fuldkornssandwich. Vores bagere har bagt det med fuldkornshvede-, hvede-, og durumhvedemel, og tilsat durumkerner og knækkede hvedekerner. Tø og servér eller giv den lidt varme i ovnen inden servering.