Din brødsamling
EN DEX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Rugbrødssnacks fra Danmark – et oplagt alternativ

Dansk rugbrød er en klassiker, men har du hørt om rugbrødssnacks? Den sprøde snack er enkel og hurtig at spise på farten, mætter med god samvittighed og har mangfoldige anvendelsesmuligheder.

Rugbrød er hverdagsmad i Danmark, og danskerne spiser deres kernefulde og mættende rugbrød af lyst frem for af nød. Den danske smørrebrødstradition, som lever i bedste velgående, er det bedste bevis på dette.

Danskerne har tilmed opfundet den ideelle snack, der ikke så overraskende består af en lækker, traditionel rugsurdej, som er spækket med kerner og andet godt.

Rugbrødssnacksene er stadig en ny trend, men de er allerede blevet et hit og sælges af forskellige storbagerier i Danmark. Succesen kan forklares meget enkelt:

  • Hurtig snack på farten

Vi kender alle behovet for en eftermiddagspause, hvor man trænger til at stille den lille sult mellem dagens hovedmåltider og samtidig nyde et øjebliks ro og fred i en hæsblæsende hverdag. Rugbrødssnacksene har just den rette størrelse og er derfor lette at spise på farten.

Rugbrødssnacksene kan anvendes direkte som tø & servér på farten. De kan også lunes i 2-3 minutter ved 180 °C, hvis dine kunder har bedre tid og ønsker en let sprød skorpe.

  • Spis med god samvittighed

Den lille sult er ikke nødvendigvis ensbetydende med hurtige kalorier i form af chokolade, sodavand og kage. Tværtimod kan den stilles med masser af rug, nødder og kerner, for en god samvittighed. Så med denne mættende snack behøver dine kunder ikke at gå på kompromis med hverken smag eller sundhed.

  • Mulighederne er mangfoldige

Vores sortiment af rugbrødssnacks rummer tre varianter med et væld af anvendelsesmuligheder:

Rugbrødssnack med solsikkekerner og hørfrø

Rugbrødssnack med chokolade og hasselnødder

Rugbrødsnack med tranebær og græskarkerner

 

Vores rugbrødssnack med solsikkekerner og hørfrø er den perfekte ledsager til en lækker, sprød salat.

 

Vores rugbrødssnack med chokolade og hasselnødder smager lækkert til kaffen eller teen – også når den skal med på farten.

 

Vores rugbrødssnack med tranebær og græskarkerner fungerer fint som lækkert tilbehør til frokostpausen.


Tag gerne fat i os, hvis du vil høre mere om mulighederne for at få udvidet dit sortiment med en eller flere af ovenstående alternativer, når det gælder de traditionelle mellemmåltider.