Premium Højsnegl m. bageform, ca. 110 g.
Din brødsamling
EN DEX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Premium Højsnegl

Varenummer: 10000694

En luksuriøs udgave af den klassiske kanelsnegl med et attraktivt, rustikt look, en gavmild størrelse og en lækker krumme. For at opnå den bløde, karakteristiske smag har vi tilføjet rigeligt med lækkert fyld lavet af sød brun farin og kanel af høj kvalitet. Vores Premium Højsnegl kommer i en praktisk bageform af papir, som forhindrer det delikate, karamelliserede fyld i at flygte.

Bestil vareprøve
Føj til min brødsamling
Værd at vide om brødet
Bagevejledning Bagevejledning: Bages direkte fra frost i vedlagte forme i ca. 23 min ved 190 ° C. (hvis muligt med åbent spjæld).
Ingredienser: Ingredienser: Hvedemel, vand, palmeolie, brun farin, rapsolie, fruktose-glukose sirup, kokosolie, gær, sukker, glukosesirup, modificeret stivelse, vallepulver (mælk), salt, kanel, vegetabilske emulgatorer (E472e, E471), majsstivelse, hævemidler (E450, E500), invert sirup, stabilisatorer (E412, E401, E516), dextrose, farvestoffer (E170, E160a), sødmælkspulver, melasse, naturlig aroma, melbehandlingsmidler (E300, amylase (hvede), xylanase (hvede)), surhedsregulerende midler (E330, E500, E507), mælkeprotein, vitamin A. Kan indeholde spor af æg, mandler, hasselnødder, pecannødder.
Allergener: Indeholder hvede, mælk og glutenholdigt korn Kan indeholde spor af æg, nødder, pecannødder og pecannødeprodukter, hasselnød og hasselnødprodukter og mandel og mandelprodukter
Detaljer
Stk. pr. kolli:
80
Opbevaring
-18°, må ikke nedfryses efter optøning
Nettovægt pr. kolli:
8800 gram
Vægt:
110 gram
Bagetid:
23 min.
Bagetemperatur:
190 ℃
Antal pr. palle
40
Holdbarhed
365 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1711 kJ/411 kcal
Fedt: 27 g - heraf mættede fedtsyrer: 12 g
Kulhydrat: 38 g - heraf sukkerarter: 20 g
Kostfibre: 1,3 g
Protein: 3,5 g
Salt: 0,73 g
Wienerbrød & andet sødt
Uhmm... Sikke en dejlig duft og smag

Det klassiske

Kohberg bager alle de klassiske wienerbrød og kager – vi kalder det også Danish Pastry, som mange af vores udenlandske kunder elsker. 

Den særlige smag og struktur

At bage godt wienerbrød er en kunstart. Hos Kohberg har vi mange års ekspertise, og vi ved hvordan man bager en god kanelsnegl eller den helt rigtige thebirkes.

Til morgenbordet og til kaffen

Kager og wienerbrød er en hyggestund for mange af os, og uanset om det er en lille forkælelse fra morgenstunden eller til eftermiddagskaffen, bager Kohberg det lækreste wienerbrød.

Varenr:
Varenr:

Bagevejledning

Optøningstid:
min.
Optøningstemperatur:
Stuetemperatur
Stk. pr. kolli:
Nettovægt pr. kolli:
gram
Bagetid:
min.
Bagetemperatur:
Vægt:
gram
Antal pr. palle
Holdbarhed
dage