GlutenFRI Flerkornsbrød i bagepose, ca. 535 g
Din brødsamling
EN DE DAX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

GlutenFRI Flerkornsbrød i bagepose

  varenr.: 10000479 

Et blødt, rustikt og velsmagende brød, der er fri for gluten, hvede og laktose. Brødet er bagt med rismel, solsikkekerner, hørfrø, hirse og quinoa og har en mild smag, der gør det velegnet til langt de fleste serveringer såvel morgen, middag og aften. GlutenFRI Flerkornsbrød er i bagepose, så du altid er sikret et friskt brød. 

Download billeder
Bestil vareprøve
Føj til min brødsamling
Værd at vide om brødet
Bagevejledning Optøs 4 timer ved stuetemperatur. Bages i bagepose 20 min. ved 100°C.
Ingredienser: Ingredienser: Vand, rismel, tapioka stivelse, majsstivelse, 8 % frø og kerner (solsikkekerner, hirsefrø, brune hørfrø, blå birkes, quinoa), gær, sukkerrørsfibre, kartoffelstivelse, rapsolie, psyllium fibre, eddike, Æggehvidepulver, fortykningsmiddel (E 464, E466, E 461), fugtighedsbevarende middel (E 422), sveske juice koncentrat, mørk sirup, sukkerroefibre, salt tilsat jod, ærteprotein, konserveringsmidler (E 200, E 282) risstivelse, koncentreret druesaft, sukker, fuldkornsmajsmel, ris klid, surhedsregulerende middel (E 500).
Allergener: Indeholder æg
Detaljer
Antal pr. palle
112
Holdbarhed
360 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1370 kJ/329 kcal
Fedt: 6,1 g - heraf mættede fedtsyrer: 0,7 g
Kulhydrat: 27 g - heraf sukkerarter: 0,6 g
Kostfibre: 14 g
Protein: 4,8 g
Salt: 1,1 g
Glutenfri
Et voksende behov og en voksende trend

Et problem for nogle

Der er mange mennesker, som ikke kan tåle gluten. De har store udfordringer i hverdagen og søger efter alternativer til brød. Hos Kohberg har vi et udvalg af glutenfrie brød, som tilgodeser behovene.

Et ønske fra andre

At leve glutenfrit har i de senere år også været en voksende trend ud over dem, der reelt ikke tåler gluten. Derfor er glutenfrit brød efterspurgt og en del af mange køkkeners hverdag. 

Altid god smag

Mange glutenfrie brød har en knap så god smag. Hos Kohberg har vi derfor haft stort fokus på at kunne levere glutenfrit brød, der smager godt.

Varenr: