Glutenfri Flerkornssandwich, 30x2sk
Din brødsamling
EN DE DAX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

GlutenFRI Flerkornssandwich

  varenr.: 10000211 

Lav en lækker sandwich med et lyst og samtidig groft sandwichbrød, der både er gluten-,hvede- og laktosefrit. Brødet er bagt med rismel, fuldkornsmajsmel og masser af frø og kerner såsom hørfrø, hirsefrø, birkes, solsikkekerner, chia og quinoa, og så er det pakket i praktiske 2-stykspakninger. Så får man altid den bedste smagsoplevelse og samtidigt reduceres madspild.  

Bestil vareprøve
Føj til min brødsamling
Værd at vide om brødet
Bagevejledning Optøs ca. 1 time ved stuetemperatur før servering.
Ingredienser: Vand, rismel, tapioka stivelse, majs stivelse, fortykningsmidler (E 460, E 461, E 466, E 464, E 415), psylium fibre, kartoffel stivelse, gær, Æggehvidepulver, 2% hørfrø, rapsolie, 1% hirsefrø, sukkerroefibre, invertsukker, 1% birkes, 1% solsikkekerner, sveske juice koncentrat, 0,5% quinoa frø, fuldkornsmajsmel, chia frø (salvia hispanica), konserveringsmidler (E 281, E 200), salt tilsat jod, tørrede blommer, ris klid, surhedsregulerende middel (E 500).
Allergener: Indeholder æg
Detaljer
Optøningstid:
60 min.
Optøningstemperatur:
Stuetemperatur
Stk. pr. kolli:
30
Nettovægt pr. kolli:
1800 gram
Vægt:
60 gram
Antal pr. palle
120
Holdbarhed
365 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 792 kJ/188 kcal
Fedt: 2,4 g - heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
Kulhydrat: 28 g - heraf sukkerarter: 0,6 g
Kostfibre: 15 g
Protein: 5 g
Salt: 0,6 g
Glutenfri
Et voksende behov og en voksende trend

Et problem for nogle

Der er mange mennesker, som ikke kan tåle gluten. De har store udfordringer i hverdagen og søger efter alternativer til brød. Hos Kohberg har vi et udvalg af glutenfrie brød, som tilgodeser behovene.

Et ønske fra andre

At leve glutenfrit har i de senere år også været en voksende trend ud over dem, der reelt ikke tåler gluten. Derfor er glutenfrit brød efterspurgt og en del af mange køkkeners hverdag. 

Altid god smag

Mange glutenfrie brød har en knap så god smag. Hos Kohberg har vi derfor haft stort fokus på at kunne levere glutenfrit brød, der smager godt.

Varenr: