Aktiv Chia og Quinoa Rugbrød, 17 skiver, 725 g
Din brødsamling
EN DE DAX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Chia & Quinoa Rugbrød

Carenr.:10000393


Aktiv Chia & Quinoa rugbrødet er et dejlig mildt, saftig og velsmagende rugbrød, så oplagt til den gode frokost eller madpakken. Det er bagt med superfoods som chiafrø og quinoafrø, som gør rugbrødet unikt, men også bagt på gode traditionelle rugkerner og rugmel. Rugbrødet er rigt på fiber, som bidrager til en god mæthedsfornemmelse og så er det både nøgle- og fuldkornsmærket. Det er ligeledes en del af aktiv serien og det giver rugbrødet troværdighed og blikfang ved Team Danmark og svømmeren Jeanette Ottesen.

Download billeder
Bestil vareprøve
Føj til min brødsamling
Værd at vide om brødet
Ingredienser: Ingredienser: Vand, RUGKERNER*, RUGMEL*, fuldkornshvedemel*, polydextrose, 4 % chiafrø (Salvia hispanica), HVEDEGLUTEN, HVEDEFIBRE, 2 % quinoafrø, RUGFIBRE, sirup, salt tilsat jod, HAVREGRIT*, BYGMALTEKSTRAKT, tørret surdej (RUGMEL*, surdejskultur), gær, melbehandlingsmiddel (E 300). Drys: Chiafrø *:Fuldkorn. Kan indeholde spor af soja og mælk.
Allergener: Indeholder hvede, glutenholdigt korn, rug og byg Kan indeholde spor af mælk og soja
Detaljer
Stk. pr. kolli:
12
Nettovægt pr. kolli:
8700 gram.
Vægt:
725 gram.
Antal pr. palle
9
Holdbarhed
7 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 846kj/201kcal
Fedt: 2,3 g. - heraf mættede fedtsyrer: 0,3 g.
Kulhydrat: 30 g. - heraf sukkerarter: 2,8 g.
Kostfibre: 14 g.
Protein: 8,5 g.
Salt: 1,2 g.
Rugbrød
Det gode rugbrød er vores stolthed

Specialrugbrød

Hos Kohberg bager vi mange forskellige rugbrød. Vi lover, at de kan hamle op med alt hjemmebagt, og vi udfordrer hele tiden os selv med særlige og unikke brød med spændende ingredienser. 

Rugbrød der fungerer

Ud over alle vores specialrugbrød bager vi også gode og gedigne brød, som passer til alle behov – også i de store køkkener, hvor effektivitet er i højsædet. 

Fremfor alt godt brød

Vi gør os umage, uanset om det er det ene eller det andet rugbrød. Vi finjusterer, prøvebager og smager. Vi bager med vores egen surdej, lægger alle kerner i blød for fugtige og lækre brød, og vi garanterer høj kvalitet af alle råvarer.

Varenr: