Bagergårdens Classic Rugbrød i bagepose, 27 sk., ca. 950 g
Din brødsamling
EN DE DAX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Bagergårdens

Classic i bagepose

 28 skiver, varenr.:10024000

Med Bagergårdens Classic Rugbrød i bagepose har vi sikret, at du altid kan servere friskbagt brød, lige når det passer dig. Brødet er bagt på halvsigtet rugmel og tilsat velsmagende rugkerner, der i kombination med hvedemel, bygmalt og hørfrø giver et blødt, mildt og smagsafrundet rugbrød.

Download billeder
Bestil vareprøve
Føj til min brødsamling
Værd at vide om brødet
Bagevejledning Optøs i ca. 5 timer ved stuetemperatur og bages i emballagen ved 100°C i 35-40 min. Håndteres forsigtigt, da den frosne emballage er skrøbelig.
Ingredienser: Ingredienser: Vand, surdej (Eu) (rugmel*, vand, surdejskultur), halvsigtet rugmel, rugkerner*, rugmel*, hvedemel, hørfrø, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt, gær, hvedegluten, melbehandlingsmiddel (E 300). *Fuldkorn.
Allergener: Indeholder hvede og glutenholdigt korn Kan indeholde spor af mælk og soja
Detaljer
Stk. pr. kolli:
8
Nettovægt pr. kolli:
1450 gram
Vægt:
1450 gram
Antal pr. palle
56
Holdbarhed
365 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 925 kJ/220 kcal
Fedt: 2,9 g - heraf mættede fedtsyrer: 0,4 g
Kulhydrat: 37 g - heraf sukkerarter: 2,3 g
Kostfibre: 8,3 g
Protein: 7,2 g
Salt: 1,1 g
Rugbrød
Det gode rugbrød er vores stolthed

Specialrugbrød

Hos Kohberg bager vi mange forskellige rugbrød. Vi lover, at de kan hamle op med alt hjemmebagt, og vi udfordrer hele tiden os selv med særlige og unikke brød med spændende ingredienser. 

Rugbrød der fungerer

Ud over alle vores specialrugbrød bager vi også gode og gedigne brød, som passer til alle behov – også i de store køkkener, hvor effektivitet er i højsædet. 

Fremfor alt godt brød

Vi gør os umage, uanset om det er det ene eller det andet rugbrød. Vi finjusterer, prøvebager og smager. Vi bager med vores egen surdej, lægger alle kerner i blød for fugtige og lækre brød, og vi garanterer høj kvalitet af alle råvarer.

Varenr: