Gourmetrugbrød med ølurt, ca. 700 g
Din brødsamling
EN DE DAX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Gourmetrugbrød med ølurt

  varenr.:18763000

Skal der kræses om smagsløgene? Så servér Gourmetrugbrød med ølurt. Et formbagt kerneholdigt rugbrød, som vi har bagt af rugkerner, rugmel og hvedemel. Brødet er tilsat solsikkekerner, hørfrø, sesamfrø og ølurt (maltøl), og så har vi drysset med gule hørfrø. Tilsammen giver det brødet en lækker karakteristisk smag. 

Download billeder
Bestil vareprøve
Føj til min brødsamling
Værd at vide om brødet
Bagevejledning Optø i plastpose i minimum 5 timer ved stuetemperatur inden afbagning. Optøet: Bages ca. 15-18 minutter ved 180°C. Direkte fra frost: Anbefales ikke
Ingredienser: Vand, Rugkerner (eu), rugmel, hvedemel, solsikkekerner, hørfrø, tørret surdej (rugmel, surdejskultur), gule hørfrø, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt, 1 % hvidtøl af byg, hvedegluten, bygmaltmel, tørgær, melbehandlingsmiddel (E300). Drys: Gule hørfrø.
Allergener: Indeholder glutenholdigt korn Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Optøningstid:
300 min.
Optøningstemperatur:
Stuetemperatur
Stk. pr. kolli:
14
Nettovægt pr. kolli:
9800 gram
Bagetid:
15-18 min.
Bagetemperatur:
180 ℃
Vægt:
700 gram
Antal pr. palle
56
Holdbarhed
365 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1080 kJ/260 kcal
Fedt: 8,5 g - heraf mættede fedtsyrer: 1 g
Kulhydrat: 32 g - heraf sukkerarter: 2,5 g
Kostfibre: 8 g
Protein: 9 g
Salt: 1,13 g
Rugbrød
Det gode rugbrød er vores stolthed

Specialrugbrød

Hos Kohberg bager vi mange forskellige rugbrød. Vi lover, at de kan hamle op med alt hjemmebagt, og vi udfordrer hele tiden os selv med særlige og unikke brød med spændende ingredienser. 

Rugbrød der fungerer

Ud over alle vores specialrugbrød bager vi også gode og gedigne brød, som passer til alle behov – også i de store køkkener, hvor effektivitet er i højsædet. 

Fremfor alt godt brød

Vi gør os umage, uanset om det er det ene eller det andet rugbrød. Vi finjusterer, prøvebager og smager. Vi bager med vores egen surdej, lægger alle kerner i blød for fugtige og lækre brød, og vi garanterer høj kvalitet af alle råvarer.

Varenr: