Kernegodt Mesterværk 13 skiver, 600 g
Din brødsamling
EN DE DAX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Kernegodt Mesterværk

13 skiver - varenr.:10000227

Skab opmærksomhed rundt om bordet ved at servere det nyeste brød i Kernegodt-serien, Mesterværk. Et blødt, saftigt og knasende brød med en nøddeagtig smag, der også gør det velegnet til at spise sammen med ost eller som tilbehør til salater mm. Vi har bagt det med 45 % frø, gryn og kerner - hele 11 forskellige. Et ekstraordinært brød der både skal ses - og smages!

Bestil vareprøve
Føj til min brødsamling
Værd at vide om brødet
Ingredienser: Ingredienser: Vand, surdej (vand, RUGMEL), 10 % RUGKERNER, 9 % solsikkekerner, 7 % BYGGRYN, 4,5 % HAVREFLAGER, 4,5 % hørfrø, 2,5 % blå birkes, HVEDEGLUTEN, 2 % hirse, 2 % ekstruderet majs, 1,5 % græskarkerner, DURUMHVEDEMEL, salt tilsat jod, 1 % chiafrø (Salvia hispanica), 1 % gule hørfrø, eddike, BYGMALTEKSTRAKT, gær, konserveringsmiddel (E 282), HVEDEMEL. Drys: Knækkede RUGKERNER. Kan indeholde spor af sesam.
Allergener: Indeholder hvede og glutenholdigt korn Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Stk. pr. kolli:
14
Nettovægt pr. kolli:
8400 gram.
Vægt:
600 gram.
Holdbarhed
7 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1028kj/246kcal
Fedt: 10 g. - heraf mættede fedtsyrer: 1,6 g.
Kulhydrat: 25 g. - heraf sukkerarter: 1,9 g.
Kostfibre: 6,9 g.
Protein: 9,8 g.
Salt: 1,2 g.
Rugbrød
Det gode rugbrød er vores stolthed

Specialrugbrød

Hos Kohberg bager vi mange forskellige rugbrød. Vi lover, at de kan hamle op med alt hjemmebagt, og vi udfordrer hele tiden os selv med særlige og unikke brød med spændende ingredienser. 

Rugbrød der fungerer

Ud over alle vores specialrugbrød bager vi også gode og gedigne brød, som passer til alle behov – også i de store køkkener, hvor effektivitet er i højsædet. 

Fremfor alt godt brød

Vi gør os umage, uanset om det er det ene eller det andet rugbrød. Vi finjusterer, prøvebager og smager. Vi bager med vores egen surdej, lægger alle kerner i blød for fugtige og lækre brød, og vi garanterer høj kvalitet af alle råvarer.

Varenr: