Mesterværk 750 g
Din brødsamling
EN DE DAX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Mesterværk

Varenummer: 10000365

Mangler du ekstra smag til menuen, så har vi bagt et nyt og innovativt brød, hvor vi har kræset for detaljerne. Skær en tyk skive af Mesterværk, der er bagt med hele 11 forskellige velsmagende frø, gryn og kerner, der udgør 45 % af brødet. Det giver en lækker nøddeagtig smag. Så lækkert, at det kan spises, som det er og uden pålæg.

Download billeder
Bestil vareprøve
Føj til min brødsamling
Værd at vide om brødet
Bagevejledning Optø i plastpose i minimum 5 timer ved stuetemperatur inden afbagning. Optøet: Bages ca. 15-18 minutter ved 180°C. Direkte fra frost: Anbefales ikke.
Ingredienser: Ingredienser: Vand, surdej (vand, Rugmel), rugkerner, solsikkekerner, byggryn, havreflager, hørfrø, blå birkes, hvedegluten, hirse, ekstruderet majs, græskarkerner, durumhvedemel, salt tilsat jod, chiafrø (Salvia hispanica), gule hørfrø, bygmaltekstrakt, eddike, konserveringsmiddel (E 282), hvedemel, gær. Kan indeholde spor af sesam.
Allergener: Indeholder hvede, glutenholdigt korn, rug og byg Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Optøningstid:
300 min.
Optøningstemperatur:
Stuetemperatur
Stk. pr. kolli:
14
Nettovægt pr. kolli:
750 gram
Bagetid:
15-18 min.
Bagetemperatur:
180 ℃
Vægt:
750 gram
Antal pr. palle
56
Holdbarhed
365 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1033 kJ/246 kcal
Fedt: 10 g - heraf mættede fedtsyrer: 1,2 g
Kulhydrat: 25 g - heraf sukkerarter: 1,9 g
Kostfibre: 6,9 g
Protein: 9,9 g
Salt: 1,2 g
Rugbrød
Det gode rugbrød er vores stolthed

Specialrugbrød

Hos Kohberg bager vi mange forskellige rugbrød. Vi lover, at de kan hamle op med alt hjemmebagt, og vi udfordrer hele tiden os selv med særlige og unikke brød med spændende ingredienser. 

Rugbrød der fungerer

Ud over alle vores specialrugbrød bager vi også gode og gedigne brød, som passer til alle behov – også i de store køkkener, hvor effektivitet er i højsædet. 

Fremfor alt godt brød

Vi gør os umage, uanset om det er det ene eller det andet rugbrød. Vi finjusterer, prøvebager og smager. Vi bager med vores egen surdej, lægger alle kerner i blød for fugtige og lækre brød, og vi garanterer høj kvalitet af alle råvarer.

Varenr: