Chili Burger 4 stk., 330 g
Din brødsamling
EN DE DAX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Chili Burgerbolle

Varenr.:10000387

Kohberg Chili burger er store bløde burgerboller bagt med smør og selvfølgelig chili - til dig, der godt kan lide, at maden smager af noget. Chili bollerne passer perfekt til en stor bøf og traditionelt burgerfyld, men de lægger også op til spændende variationer som f.eks. en mexicansk burger med guacamole, jalapenos og tortilla chips. Lun bollerne i ovnen eller på grillen først - det fortjener de.

Download billeder
Bestil vareprøve
Føj til min brødsamling
Værd at vide om brødet
Ingredienser: Ingredienser: HVEDEMEL, vand, sukker, FULDKORNSHVEDEMEL, SMØR, tørgær, vegetabilsk fedt og olie (palme sg, raps), 1,3 % chili, kartoffelflager, salt tilsat jod, konserveringsmiddel (E 282), gurkemejerod, melbehandlingsmiddel (E 300), surdejskultur. Drys: Kartoffelflager. Kan indeholde spor af sesam.
Allergener: Indeholder hvede, mælk og glutenholdigt korn Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Antal pr. palle
16
Holdbarhed
21 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1260kj/300kcal
Fedt: 5,3 g. - heraf mættede fedtsyrer: 2,5 g.
Kulhydrat: 52 g. - heraf sukkerarter: 9 g.
Kostfibre: 3,1 g.
Protein: 9,4 g.
Salt: 1 g.
Sandwich & Burger
Hvad er på menuen?

Burgeren er et hit

En burger er mange ting, men en god burgerbolle er vigtig. Hos Kohberg bager vi mange forskellige typer og former – fra de søde, bløde og meget værdsatte briocheboller til de mørke og mere lødige fuldkornsboller. 

En sandwich er altid godt

Et godt brød til en god sandwich er altafgørende. Nogle skal være sprøde og luftige, andre bløde og fugtige. Vi bager det meste og hjælper gerne med anbefalinger – også til fyldet!

Nye former og smage

Både burgere og sandwicher er i rivende udvikling, og vi oplever mange nye former og smage. Hos Kohberg forsøger vi hele tiden at tilpasse os nye trends og behov. 

Varenr: