Oval Mørk Baguette, ca. 140 g
Din brødsamling
EN DE DAX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Oval Mørk Baguette

  varenr.:18875000

Servér en stenovnsbagt, mørk sandwich- baguette bagt på surdej, hvede- og rugmel. Der er tilsat hørfrø, havre flager og græskarkerner. Mørk, grov og rustik.  

Download billeder
Bestil vareprøve
Føj til min brødsamling
Værd at vide om brødet
Bagevejledning Produktet er forbagt. 19 cm lang. Læg den frosne baguette på en bageplade og lad den tø op i 30 minutter ved stuetemperatur. Forvarm ovnen til 230°C og bag baguetten i henhold til nedenstående bagetemperaturer. Den præcise bagetemperatur og bagetid afhænger af den pågældende ovntype. Bagetemperatur i industri-/etageovn: 230°C. Bagetemperatur i Varmluftovn: 230°C. Bagetid: ca. 5 minutter. Direkte fra frost bages oval baguette ca. 11 minutter ved 180°C.
Ingredienser: Hvedemel (eu) 53%, vand, bagemiddel (surmalt af byg, hvedemel, hvedegluten, rugmaltmel, ristet hvedemaltmel, maltekstrakt (bygmalt, vand), vegetabilsk olie (raps)), rugmel 3%, havreflager 3%, hørfrø, græskarkerner, gær, salt.
Allergener: Indeholder hvede Kan indeholde spor af sesamfrø, æg, mælk og soja
Detaljer
Optøningstid:
2-3 min.
Optøningstemperatur:
Stuetemperatur
Stk. pr. kolli:
40
Nettovægt pr. kolli:
95 gram
Bagetid:
2-3 min.
Bagetemperatur:
180 ℃
Vægt:
95 gram
Antal pr. palle
24
Holdbarhed
365 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1055 kJ/250 kcal
Fedt: 3,2 g - heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
Kulhydrat: 44 g - heraf sukkerarter: 0,6 g
Kostfibre: 5,3 g
Protein: 8,3 g
Salt: 1,4 g
Sandwich & Burger
Hvad er på menuen?

Burgeren er et hit

En burger er mange ting, men en god burgerbolle er vigtig. Hos Kohberg bager vi mange forskellige typer og former – fra de søde, bløde og meget værdsatte briocheboller til de mørke og mere lødige fuldkornsboller. 

En sandwich er altid godt

Et godt brød til en god sandwich er altafgørende. Nogle skal være sprøde og luftige, andre bløde og fugtige. Vi bager det meste og hjælper gerne med anbefalinger – også til fyldet!

Nye former og smage

Både burgere og sandwicher er i rivende udvikling, og vi oplever mange nye former og smage. Hos Kohberg forsøger vi hele tiden at tilpasse os nye trends og behov. 

Varenr: