Solsikke sandwich 6 stk., 375 g
Din brødsamling
EN DE DAX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Solsikke sandwich

6 stk, 375 g - Varenummer: 10293000


Bløde, saftige sandwich-stykker

Vores bagere har bagt solsikke-stykkerne med fuldkornshvedemel, hvedekerner, hørfrø og selvfølgelig: Solsikke. For at gøre det ekstra nemt at smøre en lækker madpakke er de forskåret – lige klar til at blive smurt.  

Download billeder
Bestil vareprøve
Føj til min brødsamling
Værd at vide om brødet
Ingredienser: Ingredienser: Hvedemel, vand, fuldkornshvedemel* 19 %, hvedekerner 6 %, solsikkekerner 5 %, hørfrø 3 %, palmeolie, tørret surdej (hvedemel, surdejskultur), sukker, sirup, durumhvedemel, salt tilsat jod, tørgær, majsstivelse, rapsolie, konserveringsmidler (E282), stabilisatorer (E412), vegetabilske emulgatorer (E472e, E471), dextrose, bygmaltekstrakt, gurkemejerod, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner. * Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener: Indeholder hvede, glutenholdigt korn og byg Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Stk. pr. kolli:
7
Nettovægt pr. kolli:
2625 gram
Vægt:
375 gram
Antal pr. palle
252
Holdbarhed
7 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1178 kJ/280 kcal
Fedt: 7,1 g - heraf mættede fedtsyrer: 1,8 g
Kulhydrat: 42 g - heraf sukkerarter: 3,8 g
Kostfibre: 5 g
Protein: 9,5 g
Salt: 1 g
Sandwich & Burger
Hvad er på menuen?

Burgeren er et hit

En burger er mange ting, men en god burgerbolle er vigtig. Hos Kohberg bager vi mange forskellige typer og former – fra de søde, bløde og meget værdsatte briocheboller til de mørke og mere lødige fuldkornsboller. 

En sandwich er altid godt

Et godt brød til en god sandwich er altafgørende. Nogle skal være sprøde og luftige, andre bløde og fugtige. Vi bager det meste og hjælper gerne med anbefalinger – også til fyldet!

Nye former og smage

Både burgere og sandwicher er i rivende udvikling, og vi oplever mange nye former og smage. Hos Kohberg forsøger vi hele tiden at tilpasse os nye trends og behov. 

Varenr: