Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Nyhed: Økologisk morgenbrød i fire varianter

 

Hos Kohberg er økologi en hjertesag. Derfor kan vi nu præsentere fire nye, økologiske morgenstykker, der er udviklet med tanke for dine serveringsbehov og dine gæsters smagsløg. Ved at vælge økologi til morgenbordet er vi sammen om at sikre større omtanke for miljøet og vores fælles fremtid.

Til et godt morgenbord hører lækre morgenstykker – og gerne de rustikke af slagsen.

Vores bagere har været i udviklingsbageriet og slået dej op til et større sortiment af brød til morgenbordet. Sortimentets fire nye, rustikke morgenstykker er bagt på hver deres fantastiske opskrift, men fælles for opskrifterne er, at ingredienserne er økologiske og nøje udvalgte. Der er økologi for enhver smag – og vigtigst af alt kan du servere morgenbrød med god historie og styrke dit køkkens økologiske profil.

Frist dine gæster med økologiske, danske morgenstykker, og giv dem en god start på dagen med en brødkurv eller morgenbuffet fyldt med Øko Majstykker, Øko Håndværkerstykker, Øko Flerkornsstykker eller Øko Grovstykker.

 

Økologi med hjertet

I vores sønderjyske brødbageri kræser vi for smagen, det gode håndværk og lækre råvarer – og særligt økologi ligger vores hjerte nært, når vi udvikler og forfiner vores bageriprocesser. Derfor er det med stolthed, omhu og passion, at vi hver dag forvandler lækre, økologiske råvarer til et varieret udvalg af lækre, smagfulde brød, som hjælper dig til at sætte endnu mere økologi på bordet.

Hovedingrediensen i vores økologiske brød er dansk, økologisk, dansk mel af korn dyrket uden stråforkortere og glyfosat. Mel er vores vigtigste råvare, og fordi vi hvert år bruger rigtigt meget af det, mener vi, at vi kan være med til at gøre en forskel ved at vælge mel, der er produceret og dyrket i Danmark. Vi støtter det danske landbrug, samtidig med at vi mindsker udledningen af CO2 for det enkelte brød, fordi melet ikke er kørt hertil fra udlandet.At bage med dansk økologisk mel er vores måde at give tilbage til det samfund, som Kohberg i mere end 50 år har været en del af.

 

 

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration, der passer til dig. Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!