Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Økologi er en hjertesag for os

 

Hos Kohberg synes vi, at alle fortjener at sætte tænderne i udsøgt brød, hvor der er kredset for enhver detalje. At bage økologisk kræver lidt ekstra af vores 80 bagere, fordi økologiske råvarer kan være uforudsigelig at arbejde med. Derfor er det med stolthed, omhu og passion, vi forvandler lækre økologiske råvarer til et varieret udvalg af lækre, smagfulde rugbrød.

 

I vores sønderjyske brødbageri bager vi hver dag økologiske rugbrød, der er tilpasset dine serveringsbehov og dine gæsters smagsløg. Altid med gode økologiske råvarer, som vores bagere har gjort sig umage for at udvælge, og godt bagerhåndværk i højsædet.

 

Økologiske råvarer kan imidlertid være uforudsigelige at bage med, da hver portion dej skal justeres og tilpasses, hvis det økologiske rugbrød skal smage, dufte og føles ens hver gang. Hos Kohberg har vi bagt rugbrød i mange år, og vores bagere ved præcis, hvordan de skal afstemme i bageprocessen. Hver gang brødene står klar i formene, glæder vi os helt ind i vores bagerhjerter over at kunne tilbyde dig et sortiment af rugbrød, der giver dig mulighed for at sætte økologi på bordet.

 

Med økologisk rugbrød har du et hav af muligheder for at tilberede skønne serveringer, der forkæler ganen hos dine gæster til alle måltider. Kun fantasien sætter grænser.

 

Bagt med økologisk dansk mel
Nye muligheder inden for økologi har gennem årene givet flere og bedre økologiske råvarer. Det betyder, at vi med dansk økologisk mel fra korn dyrket uden stråforkortere og andre gode økologiske råvarer kan optimere vores opskrifter og dermed bage endnu bedre økologiske rugbrød til dit køkken.

 

Når vi bager med dansk økologisk mel, støtter vi samtidig det danske landbrug og mindsker udledningen af CO2 for det enkelte rugbrød. Mel er hovedingrediensen i vores rugbrødsdej, og vi vil gerne være med til at gøre en forskel ved at vælge mel, der ikke er kørt hertil fra udlandet. At bage med dansk økologisk mel er vores måde at give tilbage til det samfund, som Kohberg i mere end 50 år har været en del af.

 

Se hele vores økologiske sortiment her.

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration, der passer til dig. Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!