Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Bagergården - En favorit til frokostbordet

Det femte medlem af vores populære Bagergården-serie hedder Bagergårdens Kernerigt, og det er lige præcist dét, det er. Med hele 39 procent kerner får du et brød med en herlig nøddeagtig smag, et godt bid og masser af muligheder for at trylle noget ekstra lækkert frem til frokosten.

Faktisk har rugbrød fået en renæssance – ikke bare på de private frokostborde, men også på menukortene hos trendy spisesteder. De seneste år har man for eksempel oplevet en opblomstring i antallet af smørrebrødsbutikker i de største danske byer, og mange cafeer har fået rugbrødssandwich på menukortet – en ny fortolkning af den gamle klap-sammen mad, de fleste af os kender fra barndommens madpakker.

Trenden sætter krav til kvaliteten og friskheden af rugbrødet. Dårligt rugbrød uden sjæl kan let ødelægge det hele. Til gengæld kan man med fordel riste eller grille et lækkert rugbrød med kerner som Bagergårdens Kernerigt, da det giver en dejlig sprødhed og fremhæve kernernes smag.

Du kan hente inspiration til lækre frokostvarianter i de opskrifter, som kok og produktudvikler Rasmus Bleeg har udviklet med Kohbergs nye kernerige rugbrød som base.

Med Bagergårdens Kernerigt finder du fem forskellige varianter i Bagergården-serien, hvor saftighed og friskhed er kernen. Vores bagere har udviklet rugbrødene med fokus på netop de professionelle køkkeners behov. Det betyder blandt andet, at alle fem rugbrød har to dages ekstra holdbarhed – så selvom du ikke får leveret rugbrød hver dag, kan du stadig servere lækre, saftige brød. Samtidig giver det mindre madspild, når brødet kan serveres over længere tid – og netop mindre madspild er et tema, som vi hos Kohberg ønsker at sætte ekstra fokus på.

Som vores andre rugbrød er Bagergårdens bagt med dansk mel fra korn dyrket uden stråforkortere og glyfosater. Mel er en af de råvarer, vi bruger allermest. Det er faktisk vores vigtigste ingrediens. Derfor mener vi, at vi kan være med til at gøre en forskel ved at vælge mel produceret og dyrket i Danmark. Vi støtter det danske landbrug samtidig med, at det mindsker udledningen af CO2 for det enkelte rugbrød. Læs mere om vores brug af dansk mel her.

Er du i tvivl om, hvilket rugbrød der passer bedst til din menu? Gå på opdagelse i Bagergårdens lækre produkter

Bagergårdens Økologiske Rustikt

Bagergårdens Økologiske Mørkt

Bagergårdens Økologiske Solsikke

Bagergårdens Klassisk

Bagergårdens Kernerigt

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration, der passer til dig. Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!