Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Bagerhjertet banker for Bagergårdens rugbrød

Hos Kohberg banker vores hjerter for rugbrød, der er vores helt store passion. Vi elsker at bage det, og selvfølgelig spise det – og efter mere end 50 år med hænderne i brøddejen, har vi lært lidt af hvert hen ad vejen. Det er blevet til de fire lækre rugbrød i vores serie Bagergårdens Rugbrød.

Vi ved at alle har forskellig smag – nogle elsker en grov skive, andre leder efter brødet med færrest mulige kerner – derfor sørger vi for ikke bare at bage et slags rugbrød, men flere, så du altid har mulighed for at finde netop det rugbrød, der passer allerbedst til din smørrebrødsservering.

I vores rugbrødsserie Bagergårdens finder du fire forskellige varianter, hvor saftighed og friskhed er kernen. Vores bagere har udviklet rugbrødene med fokus på netop de professionelle køkkeners behov. Det betyder blandt andet, at alle fire rugbrød har to dages ekstra holdbarhed – så selvom du ikke får leveret rugbrød hver dag, kan du stadig servere lækre, saftige brød. Samtidig giver det mindre madspild, når brødet kan serveres over længere tid – og netop mindre madspild er et tema, som vi hos Kohberg ønsker at sætte ekstra fokus på. Læs mere her.

Som vores andre rugbrød er Bagergårdens også bagt med dansk mel fra korn dyrket uden stråforkortere og glyfosater. Mel af en af de råvarer vi bruger allermest, det er vores vigtigste ingrediens, derfor mener vi, at vi kan være med til at gøre en forskel ved at vælge mel produceret og dyrket i Danmark. Vi støtter det danske landbrug samtidig med, at det mindsker udledningen af CO2 for det enkelte rugbrød. Læs mere om vores brug af dansk mel her.

Er du i tvivl om, hvilket rugbrød der passer bedst til din menu? Vi dykker mere ned i hver variant og deres lækre fordele.

Bagergårdens Økologisk Rustikt

Det rustikke rugbrød er den nyeste variant i Bagergårdens rugbrødsserie. Brødet er både økologisk, fuldkorns- og nøglehulsmærket. Elsker dine gæster et kernerigt rugbrød, er det et sikkert hit. Bagerne har tilsat lækre og bløde rugkerner og hørfrø, der giver et saftig rugbrød bagt uden hård skorpe. Læs om udviklingen af Bagergårdens Økologisk Rustikt her

Bagergårdens Økologisk Mørkt

Vores bagere har husket, at ikke alle er fan af kerner. Derfor har de selvfølgelig bagt Bagergårdens Økologisk Mørkt helt uden kerner. Det er et saftigt og lækkert rugbrød, og selvom det ingen kerner har, er brødet stadig både økologisk, nøglehuls- og fuldkornsmærket. 

Bagergårdens Økologisk Solsikke

Den tredje variant i vores rugbrødsserie er et smagfuldt solsikkerugbrød, der er både økologisk, fuldkorns- og nøglehulsmærket. Bagerne har tilføjet masser af bløde solsikke- og rugkerner for et kerneholdigt brød, med en blød og saftig skive.

Bagergårdens Klassisk

Som navnet antyder, mener vi, at rugbrødet er skøn klassiker. En skive af Bagergårdens Klassisk under netop favoritpålægget kan sikkert bringe smilet frem på enhver. Rugbrødet er bagt med surdej, dansk rug- og hvedemel og tilføjet rugkerner og hørfrø, der giver masser af smag og tekstur til brødskiven.

Inspiration til smørrebrødet

Vil du have inspiration til dine serveringer med Bagergårdens rugbrød? Vi fik Steven Damkilde, der er kok og selvstændig fødevarekonsulent, til at udvikle to appetitvækkende smørebrødsopskrifter til os, hvor Bagergårdens Økologisk Rustikt og Bagergårdens Økologisk Solsikke var basen. Find opskrifterne her.