Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Inspiration til frokosten

Frokosten er det tidspunkt på dagen, hvor der lige er tid til at stoppe op og forkæle ganen med et lækkert måltid. Hvad serverer du for dine gæster? Hos Kohberg er vi vilde med smørrebrød på en bund af smagfuldt rugbrød – for eksempel Bagergårdens Kernerigt – men der er også mange andre muligheder. Vi har samlet inspiration til dig med frokostideer til dine gæster.

Skab et helle i hverdagen med lækre frokostretter, hvor der ro og tid til et øjeblik at nyde et måltid, der gør dine gæster klar til resten af deres dag.

Selvom det er en klassiker, så kan smørrebrødet stadig skabe stor forventningsglæde. Det har det hele – de smukke, levende farver fra pålæg og garniture, som fanger øjet, og forskellige teksturer, der gør retten til en madoplevelse for sig.

Rugbrødet er et af de elementer, der kan bidrage med et godt bid. Vi kan anbefale Bagergårdens Kernerigt. Et smukt, mørkt rugbrød bagt på surdej, rug- og hvedemel. Vi har tilsat ekstra mange lækre kerner, der giver brødet både bid og en dejlig nøddeagtig smag.

Du har uendelige kombinationsmuligheder. Giv for eksempel de kendte smørrebrødsanretninger en twist eller lad klassikere være klassikere. Lige meget hvilken retning, du vælger at gå, så er der plads til at give fantasien og kreativiteten frit slag.

Tag en kending og gør den vegetarisk – eller tilføj en ny topping – find mere inspiration lige her.

 

Fyld frokostbordet

Smørrebrød er selvfølgelig lækkert, men vi har alle forskellig smag, og det skal der selvfølgelig være plads til på frokostbordet – og der er mange muligheder for at lade frokostbordet bugne med lækkerier. Fyld for eksempel også frokostbordet op med lækre rugsnacks eller pølsehorn, der også er nemme at tage med, hvis frokosten eller mellemmåltidet skal nydes på farten.

Rugsnack med æble og chokolade og Rugsnack med gulerod og rosin er begge lækre små måltider i sig selv – men du kan også sagtens kombinere dem på nye måde. Skær dem over og servér med et rigt lag smør, marmelade eller andet smagfuldt smørepålæg.

Eller gå en anden – men mindst lige så velsmagende – retning med gyldne pølsehorn både med og uden ketchup og i en stor eller størrelse afhængig af dine gæsters sult. Pølsehornet kan været et supplement til frokosten eller et mellemmåltid i sig selv.

Hvad enten frokosten skal nydes ét sted eller på farten, er der mange muligheder for at tilbyde dine gæster masser af variation og smagfulde kombinationer.

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration, der passer til dig. Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!