Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Ingen julefrokost uden smagfuldt rugbrød

 

I juletiden samler danskerne sig til hygge med nære og kære. Julefrokosten er ét af samlingspunkterne, og traditionen tro hører alverdens lækre retter og serveringer sig til. Lad Kohberg stå for brødet, så du kan kræse om anretningen af en overdådig julebuffet, der får dine gæsters tænder til at løbe i vand.

Julen i Danmark er højsæson for hygge og traditioner. En af de helt store traditioner er julefrokosten, hvor familie, venner og kollegaer samles af flere omgange om julens overflødighedshorn. Og hvad er vigtigere i den sammenhæng end rugbrødet, der samler danskerne til både hverdag og fest?

Hos Kohberg banker vores julehjerter for rugbrød, der er vores helt store passion. Vi elsker at bage det, og vi elsker at spise det – og efter mere end 50 år med hænderne i brøddejen glæder vi os stadig over, at rugbrød er fast inventar på de danske julefrokostborde. Vi værner om vores traditionsrige bageproces og gør os hver dag umage for at efterleve den – præcis som danskerne holder deres juletraditioner i hævd.

Vi er både stolte af vores brød, men også af vores tradition som familieejet bageri. En tradition, der udspringer af vores vision om at bage godt brød til danskerne. Vi har 80 faglærte bagere på vores bagerier, og de sikrer den ensartede kvalitet og bevarer de stolte håndværksmæssige traditioner i måden, brødet bliver bagt på. Det er gennem årene blevet til et stort sortiment af friske rugbrød.

Rugbrød til enhver smag
Vi ved, at alle har forskellig smag. Nogle elsker en grov skive, mens andre leder efter brødet med færrest mulige kerner. Derfor sørger vi for ikke bare at bage ét slags rugbrød, men flere, så du altid har mulighed for at finde netop det rugbrød, der passer allerbedst til din juleservering.

Når du skal hygge om dine gæster i juletiden, er en flot og fristende julefrokostbuffet garant for glade maver og god stemning. Julefrokostmenuen kan variere fra køkken til køkken, men uanset hvor danskerne sætter sig til bords, er rugbrødet en fast bestanddel af menuen. Hvis du lader Kohberg stå for at bage brødet til din buffet, har du tid til at koncentrere dig om at sammensætte en uimodståelig menu – klassisk eller med et tvist – og give dine gæster en smagsoplevelse, de aldrig glemmer.

Saml inspiration til din julemenu her.

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration, der passer til dig. Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!