Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.
29. august 2019 Inspiration 4 min. Af: Kohberg

Bagergårdens Økologisk Rustikt

Tag rigtig godt imod vores nyeste brød i familien: Bagergårdens Økologisk Rustikt. Det nye rugbrød er udviklet med udgangspunkt i en række ønsker fra en særlig kunde, som i sidste ende var med til at vælge den bedste variant til de professionelle køkkeners behov.
Del

Byd velkommen til Bagergårdens Økologisk Rustikt

 

Nyt indblik – nyt brød
Vores nye rugbrød, Bagergårdens Økologisk Rustikt, er resultatet af et tæt samarbejde mellem vores bagere og de professionelle køkkener. På den måde kunne produktudvikler Charlotte Stolzenberg arbejde direkte med udgangspunkt i kundernes virkelighed, hvor det skal gå stærkt og fungere i stor skala.

Den unikke indsigt fra kunden gjorde det muligt at udvikle et nyt rugbrød, som passer perfekt til hverdagen i et professionelt køkken – og som selvfølgelig smager herligt!

Se det nye brød her

 

Et moderne rugbrød
Resultatet blev blandt andet vores nye Bagergårdens Økologisk Rustikt. Brødet er fyldt med bløde rugkerner og hørfrø, og så er det bagt uden hård skorpe. Desuden har det en lang holdbarhed, så du kan servere det i flere dage og undgå madspild. Og så er det selvfølgelig økologisk, fuldkorns- og nøglehulsmærket, så det passer til alle de krav, der stilles til et godt rugbrød i dag.

Se hele Kohbergs økologiske sortiment her

 ”Mit job er at lege med dej og brød hele dagen. Bagerne kalder mig nørdet, fordi jeg skal undersøge alt, men det er nødvendigt at være både kreativ og meget struktureret, når vi udvikler nye brød. Allerede som 4-årig begyndte jeg at udforske og lege med mel i min fars bageri, og det er jeg fortsat med lige siden – her hos Kohberg har jeg mit drømmejob!” 

 

Charlotte Stolzenberg
Produktudvikler hos Kohberg siden 2014

 

Se det nye Bagergårdens Økologisk Rustikt her

Nyheder & inspiration
Få inspiration, og læs nyheder om brød, brødtrends og meget andet!
Hold dig opdateret med nyheder og inspiration, der passer til dig. Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!