Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.
20. februar 2018 "Inspiration" 0 min. Af: Kohberg

Glutenfri? Ja tak!

Flere og flere vælger gluten fra - og ca. 50.000 danskere kan ikke tåle gluten. Med Kohberg Gluten & Hvede FRI kan du tilbyde dine gæster lækre alternativer til alle dagens serveringer. Se de mange varianter og læs, hvordan du håndterer brødene, så krydskontamination undgås.
Del

Voksende trend
Det er en stor udfordring at leve glutenfrit. Ikke desto mindre trender det at vælge gluten fra. Nogle fravælger det, fordi de lever med sygdommen cøliaki, hvor kroppen ikke tåler gluten, andre fordi de er glutenintolerante i større eller mindre grad. Men også mange vælger gluten fra, selvom de ikke lider af allergi. Det kan virke nemmest at holde sig helt fra at spise brød for at undgå gluten – og det synes vi er ærgerligt. For at tilgodese det voksende behov for glutenfrit brød, har vi udviklet en serie med lækre brød, så I kan imødekomme de af jeres gæster, der ønsker glutenfrie alternativer.

Smagen betyder alt
Det skal være nemt at tilbyde en variation af glutenfrit brød, og så skal det frem for alt smage godt. Flere glutenallergikere oplever, at glutenfrit brød smager tungt og kedeligt og meget lidt som almindeligt brød. Derfor har vi haft et meget stort fokus på smagen under vores udvikling af Gluten & Hvede FRI sortimentet, som blandt andet tæller lækkert rugbrød, sandwichbrød og chokolademuffins.

Se hele Kohberg Gluten & Hvede FRI sortimentet herHåndtér det glutenfrie alternativ 
Når I serverer glutenfrit brød, er det vigtigt at have helt styr på håndteringen. Det er blandt andet altafgørende at holde glutenfrit brød og almindeligt brød helt adskilt. Server derfor altid det glutenfrie brød på en buffet for sig, sørg for at varme brødet i bageposen, og brug aldrig hverken knive, skærebrætter, brødristere, brødkasser og brødkurve til glutenfrit brød, hvis det har været brugt til almindeligt brød. Når I har styr på håndteringen, vil I føle jer sikre og trygge ved at tilbyde jeres gæster de glutenfrie alternativer. 

Nyheder & inspiration
Få inspiration, og læs nyheder om brød, brødtrends og meget andet!
Hold dig opdateret med nyheder og inspiration der passer til dig Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!