Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.
20. februar 2018 Inspiration 0 min. Af: Kohberg

Glutenfri? Ja tak!

Omkring 50.000 danskere kan ikke tåle gluten - andre vælger selv at leve glutenfrit. Med Kohberg Gluten & Hvede FRI kan du tilbyde dine gæster lækre alternativer til alle dagens serveringer. Se de mange varianter og læs, hvordan du håndterer brødene, så krydskontamination undgås.
Del

Smagen tæller - både med eller uden gluten
Det kan være en stor udfordring at leve glutenfrit, men alligevel vælger mange i dag gluten fra. Nogle fravælger det, fordi de lever med sygdommen cøliaki, hvor kroppen ikke tåler gluten, mens andre er glutenintolerante i større eller mindre grad. Men der er også stadigt flere, der tager et aktivt valg og vælger gluten fra, selvom de ikke lider af allergi.

Heldigvis er det længe siden, at et liv uden gluten var det samme uden brød! Vi har udviklet en serie af lækre brød, der imødekommer de af jeres gæster, der ønsker glutenfrie alternativer. Vi mener, det skal være nemt at tilbyde en variation af glutenfrit brød - og fremfor alt skal de glutenfri alternativer smage godt. Derfor har vi haft fokus på smagen under vores udvikling af Gluten & Hvede FRI sortimentet, som blandt andet tæller lækkert rugbrød, sandwichbrød og chokolademuffins.

Se hele Kohberg Gluten & Hvede FRI sortimentet herHåndtér det glutenfrie alternativ 
Når man serverer glutenfrit brød, er det vigtigt at have helt styr på håndteringen. Det er blandt andet altafgørende at holde glutenfrit brød og almindeligt brød helt adskilt, og det er vigtigt at servere det glutenfrie brød på en buffet for sig. De glutenfri brød skal varmes i en bagepose, og man må aldrig bruge hverken knive, skærebrætter, brødristere, brødkasser og brødkurve til glutenfrit brød, hvis det har været brugt til almindeligt brød. 

Nyheder & inspiration
Få inspiration, og læs nyheder om brød, brødtrends og meget andet!
Hold dig opdateret med nyheder og inspiration, der passer til dig. Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!