Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.
6. juli 2020 "Inspiration" 0 min. Af: Kohberg

Madtrends 2020

Hold øje med: Madtrends 2020 Arbejder du i fødevarebranchen har du nok mærket, hvordan den grønne megatrend er skyllet ind over os. Afhængig af hvem vi er, tager vi den til os på forskellig hvis. Vi dykker ned i fire madtrends, som er værd at holde øje med i 2020.
Del

Fire grønne madtrends i 2020

Hvad står menuen på i 2020? Danskernes tallerkner bugner i højere grad af grønne alternativer, sund kost og lokale fødevarer. Det er en del af den bæredygtige megatrend, og alt efter hvem vi er, og hvor i livet vi befinder, tager vi den til os på forskellig hvis. Her er fire madtrends, der er hver at holde øje med i 2020.

 

Hood Food

Nærhed og naboskab er nøgleord i trenden Hood Food. Vi tager hjertet og den sunde fornuft med, når vi handler ind. Kurven fyldes med lokale fødevarer, fordi de opleves som et klimabevidst valg, men også et sikkert og sundt valg, hvor vi samtidig støtter lokalsamfundet.

Kohberg og Hood Food

Kohberg bager i Danmark, og alle vores brød er bagt med dansk mel uden stråforkortere. Kort transport reducerer brødets CO2-aftryk, samtidig med at vi støtter dansk landbrug.

 

Think Twice

Små forandringer kan gøre en verden til forskel, og med trenden Think Twice vil vi være en del af forandringen. Der er et bredt fokus på jordens ressourcer, fra hvordan vi kan være med til at reducere madspild og spise mindre kød til at undgå plastik og gentænke al emballage.

Kohberg og Think Twice

For hele Kohberg er FN’s Verdensmål nr. 12 et vigtigt indsatsområde. For eksempel bager vi med dansk mel, alle vores kasser er af 100 procent genbrugsplast, vi reducerer løbende mængden af plast i vores emballage – og sidst, men ikke mindst, er vi aktive i kampen mod madspild. Vi er en del af bevægelsen One\Third, som blandt andet arbejder for at halvere madspildet i Danmark inden 2030.

 

Freedom Food

Et godt måltid er hjørnestenen inden for trenden Freedom Food. Fokus er på sundhed og bæredygtighed, samtidig med at maden skal være lækker og let at tilberede. Derfor er nemme løsninger, der er med til at gøre det gode liv sundere og nemmere er et hit. Det handler om nem hverdagsluksus, hvor vi kan nyde et godt måltid sammen og stadig have tid til at leve livet.

Kohberg og Freedom Food

Når danskerne skal have en let, hurtig og lækker aftensmad, kommer rugbrødet ofte på bordet. Hos Kohberg har vi et stort udvalg af rugbrød, så der er nok at vælge imellem, når der skal smøres madder, samtidig med at det er et klimavenligt valg. Vi bager også fastfoodbrød og burgerboller, så måltiderne både kan være lette og lækre.

 

Plante Plate

Med trenden Plant Plate må du ændre dine vaner og leve grønnere, hvis du vil gøre en forskel. De unge er banebrydere og med til at drive udviklingen frem – og det går stærkt! En planterevolution er under opsejling, drevet af sundhed, klima og dyrevelfærd.

 

Kohberg og Plante Plate

Rugbrød er generelt vegansk, og Kohbergs rugbrød er som udgangspunkt veganske og uden animalske ingredienser. I vores sortiment kan du også finde andre veganske brød, som er perfekte til de kødfrie menuer. Se det veganske udvalg i vores folder.

Nyheder & inspiration
Få inspiration, og læs nyheder om brød, brødtrends og meget andet!
Hold dig opdateret med nyheder og inspiration der passer til dig Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!