Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.
19. april 2021 Inspiration 0 min. Af: Kohberg

Sammensæt din glutenfri menu

Godt brød er en hjertesag for Kohberg – det er vores store passion, og det skærer i bagerhjertet, når ikke alle kan sætte tænderne i et velbagt brød, derfor har vi samlet lækkert og velsmagende bagværk til den Glutenfri menu.
Del

Sammensæt din glutenfri menu

Godt brød er en hjertesag for Kohberg – det er vores store passion, og det skærer i bagerhjertet, når ikke alle kan sætte tænderne i et velbagt brød, derfor har vi samlet lækkert og velsmagende bagværk til den Glutenfri menu.

Efterspørger dine kunder glutenfri alternativer, fordi de for eksempel lider af glutenallergi og cøliaki eller har fravalgt gluten i kosten? De skal selvfølgelig ikke gå glip af en lækker sandwich, højt belagt smørrebrød eller et sødt stykke bagværk.

Derfor er vi gået sammen vores bagervenner fra Nordic Gluten Free Bakery, der præcis som os brænder for, at der skal være et brød for enhver smag og til enhver lejlighed. 

Bagt med omhu

Nordic Gluten Free Bakery er et certificeret glutenfri bageri og har en stor kærlighed til bagerhåndværket. Netop den bagerkærlighed er en af grundene til, at vi samarbejder med bageriet. Men også deres store iderigdom og bagetekniske kunnen, som gør dem eksperter i glutenfri brød.

Glutenfri brød er en helt særlig disciplin og en anden måde at bage på. Det stiller nogle udfordringer til os som bagere, fordi vi ikke har de samme ingredienser at bage med, som vi er vant til. Der skal findes alternativer til ingredienser, som både tilføjer brødet smag, en lækker krumme, men også mæthedsfornemmelse – og det er de eksperter i.

Glutenfri til alle dagens måltider

Hverdagen er tænkt ind i sortimentet, for hvor er det man står og mangler glutenfri brød? Det er til morgenbordet, buffeten, til madpakken, men også når man kunne have noget sødt. Du finder lidt af det hele i vores Glutenfri Sortiment – se hele sortimentet her.

Servér med tryghed

Det skal være let og trygt at sammensætte en glutenfri menu i de professionelle køkkener. Derfor er alle brødene pakket i en bagestabil folie, det giver den bedste smagsoplevelse, og samtidig er det nemmere at håndtere i køkkenet. Du undgår krydskontamination, selvom du bager brødene i samme ovn, fordi de er beskyttet af folien. Det giver tryghed for både dig og dine gæster.

 

 

 

Nyheder & inspiration
Få inspiration, og læs nyheder om brød, brødtrends og meget andet!
Hold dig opdateret med nyheder og inspiration der passer til dig Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!