Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.
11. marts 2021 Inspiration 0 min. Af: Kohberg

Servér luksus med gourmetfaktor

I de professionelle køkkener har man allerede mærket trenden. Folk vil have luksus i hverdagen, og det sker med små øjeblikke af selvforkælelse, kvalitet og god smag.
Del

Servér luksus med gourmetfaktor

I de professionelle køkkener har man allerede mærket trenden. Folk vil have luksus i hverdagen, og det sker med små øjeblikke af selvforkælelse, kvalitet og god smag. Derfor har vores bagere udviklet tre Gourmetrugbrød med hver sin karakteristiske smag.

De tre brød er fra vores Gourmetbrødserie, og de har alle deres eget helt særlige twist på smagen; Gourmetrugbrød med Camarguesalt, Gourmetrugbrød med Ølurt,  og Gourmetrugbrød med rødbede og peberrod.

Brødene er perfekte til de gæster, der sætter pris på luksus og den gode kvalitet i hverdagen. Gourmetbagværket er bagt på vores sønderjyske rugbrødsbageri, som har eksisteret i 50 år. Vores uddannede bagere har trukket på deres mangeårige erfaring og viden, da de udviklede gourmetrugbrødene. Og som med alle vores rugbrød, er de tre gourmetrugbrød bagt med særligt udvalgte råvarer og smagsgivere. En særlig vigtig ingrediens er vores surdej, som faktisk har 100 år på bagen.

Alle tre Gourmetrugbrød er 100 procent veganske og bagt med dansk mel.

Samlet har vi på vores bagerier 80 bagere. Og det er bagerne, der hver dag følger brødene på deres vej gennem bageriet. De tilpasser og justerer opskrifterne løbende, så intet overlades til tilfældighederne, når der skal kræses for smagsløgene, og kvaliteten skal være i top.

 

 

 

 

Nyheder & inspiration
Få inspiration, og læs nyheder om brød, brødtrends og meget andet!
Hold dig opdateret med nyheder og inspiration der passer til dig Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!