Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.
21. maj 2021 Inspiration 0 min. Af: Kohberg

Trend: Fast Casual

I spændingsfeltet midt mellem fast food og fine dining finder du "fast casual" - en trend, som ikke mindst de amerikanske restauranter har taget til sig. Trenden kombinerer den hurtige betjening fra fast food med de lækre, friske kvalitetsråvarer fra fine dining.
Del

Trend: Fast Casual

I spændingsfeltet midt mellem fastfood og fine dining finder du "fast casual" - en trend, som ikke mindst de amerikanske restauranter har taget til sig. Trenden tager den hurtige betjening fra fast food og de lækre, friske kvalitetsråvarer fra fine dining og kombinerer dem, så du får det bedste fra begge verdner. 

Trenden passer i stigende grad til forbrugernes ønske om friske, lokale råvarer i måltidet, som vi sammen kan nyde i uformelle omgivelser. Det må gerne gå hurtigt, men selve oplevelsen af at spise måltidet skal foregå i hyggelige rammer, og så skal det selvfølgelig smage dejligt.

Og hvad er mere "fast casual" end en lækker burger eller sandwich? Her kan man virkelig kombinere hurtig tilberedning og få velsmagende elementer med vidunderlige, friske ingredienser, der taler til alle sanserne og giver gæsterne en gourmetoplevelse. Sammensæt en blød, luftig bolle med en let, sprød salat, imens det tungere element som bøffen, kan være både fed og salt eller noget helt tredje. Det er kun fantasien, der sætter grænser for fyld og smagssammensætninger.

Hos Kohberg har vi et stort udvalg af burgerboller og sandwichstykker. Afhængig af valget af brød, kan de komplementere fyldet og fremhæve de forskellige smagsnuancer og indtryk. Perfekt til et fast casual måltid.

Find inspiration til menuen her i vores sortiment af Sandwich & Burger

Nyheder & inspiration
Få inspiration, og læs nyheder om brød, brødtrends og meget andet!
Hold dig opdateret med nyheder og inspiration, der passer til dig. Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!