Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.
16. marts 2020 Inspiration 7 min. Af: Kohberg

Wienerbrød i verdensklasse

Hos Kohberg vil vi gerne være kendte for at lave wienerbrød i verdensklasse, så du kan forkæle dine gæster med et lille stykke dansk madkultur. Hele hemmeligheden bag det gode wienerbrød ligger i håndværket og den specielle lamineringsteknik, som giver wienerbrødet sin unikke luftige, sprøde og flagede struktur.
Del

Kompromisløs kvalitet
Vi vil gøre vores til, at du kan tilbyde dine gæster wienerbrød i verdensklasse - og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi bager vores wienerbrød med æg fra fritgående høns og bruger kun naturlige smagsgivere og aromaer for at give wienerbrødet sin gode smag. Og så spiller rullemargarinen en helt central rolle i vores wienerbrød.

Vi vælger vores margarine efter bagemæssige egenskaber og kvaliteter, som vi har meget høje krav til - og vi vælger kun margarine, der er fremstillet med RSPO certificeret segregeret palmeolie. RSPO står for Roundtable on Sustainable Palm Oil, en global enhed, der arbejder for en bæredygtig palmeolieindustri. Både Kohberg og vores margarineleverandører er RSPO-certificerede.

En helt speciel teknik
De gode råvarer er en stor del af hemmeligheden bag vores wienerbrød, men også den specielle lamineringsteknik, som gør brødet lækkert flaget og luftigt, er uundværlig, når man vil bage wienerbrød i verdensklasse. Laminering betyder, at dej og margarine skiftevis lægges i lag og rulles – wienerbrød består af op til 27 lag afhængigt af, hvilket brød der skal bages. Vi anvender rullemargarine i stedet for smør, når vi laminerer, fordi rullemargarinen er meget smidig, og så er det en dansk opfindelse, som er udviklet særligt til bagning af wienerbrød.

Inspiration til dig
Når du har færdigbagt vores wienerbrød, kan det spises som det er – friskt og lækkert lige fra ovnen – og hvis du har lyst, kan du variere serveringerne med lidt ekstra. Her er tre af vores tips til at pynte wienerbrødet lækkert af:

  • Tag wienerstangen ud af ovnen fem minutter før, den er færdigbagt, og læg en stribe æblegrød i midten af wienerstangen, drys med kanel og brun farin, og bag den de sidste fem minutter.
  • Riv nougat og marcipan lidt rundhåndet ud over din færdigbagte wienerstang, mens den stadig er varm for et ekstra lækkert twist.
  • Pynt dit wienerbrød af med frisk frugt. Frugten giver et lækkert modspil til det søde brød, og det ser friskt og indbydende ud. 
Nyheder & inspiration
Få inspiration, og læs nyheder om brød, brødtrends og meget andet!
Hold dig opdateret med nyheder og inspiration, der passer til dig. Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!