Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Vores råvarer

 

Ind til kernen

Kohberg er fyldt med ærlige og jordnære kerneværdier. Vi bager alt vores frisk indpakkede brød af mel uden stråforkortere, og vi vælger vores råvarer for deres gode og nærende egenskaber” og ”De råvarer, vi benytter i vores friskindpakkede brød, er dyrket naturligt med omtanke for miljøet, og vores mel er fri for stråforkortere og GMO.

Vi tager miljøet meget alvorligt, og vi er hverken hellige eller hysteriske, når det gælder sundhed. For os er små skridt i hverdagen og fornuftig levevis kernen i en sund livsstil.

 


Kohbergs brød er både godt for dig, naturen og miljøet
Brød er en naturlig del af vores daglige kost – og hos Kohberg starter den naturlige proces allerede på marken. De råvarer, vi benytter i vores frisk indpakkede brød, er dyrket naturligt med omtanke for miljøet, og vores mel og kerner er fri for stråforkortere og GMO. Kohbergs produktion foregår i Danmark, så vi skal ikke transportere varerne langt fra bageri til butik. Dermed sparer vi miljøet for unødig C02.

 

 

Vi kvalitetssikrer vores brød

Alle Kohbergs bagerier er certificeret efter højeste fødevarestandard (BRC), og det betyder bl.a., at brødene kvalitetssikres hele vejen fra blanding og æltning af dejen, til brødene færdigpakkes.

Alle vores råvarer er underlagt en systematisk kontrol for relevante pesticider og toksiner, og en professionel kvalitetsafdeling sikrer, at alle love og regler inden for fødevaresikkerhed bliver overholdt.

 


Hvordan er Kohbergs brød emballeret?
Kohbergs detailprodukter er alle pakket i plastemballager. De er godkendt til fødevarer og dermed uden skadelige stoffer, som kan smitte af på brødet.

 Faglærte bagere sikrer kvaliteten
Produktionen er opdelt i kvalitetsgrupper, de såkaldte HACCP-teams. De sikrer kvaliteten inden for hvert produktionsafsnit. Vi har udelukkende faglærte bagere på vores bagerier, og de sikrer den ensartede kvalitet og bevarer de stolte håndværksmæssige traditioner i måden, brødet bliver bagt på.

 

 

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration der passer til dig Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!