Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Vores råvarer

 

Ind til kernen

Kohberg er fyldt med ærlige og jordnære kerneværdier. Vi bager alt vores frisk indpakkede brød af mel uden stråforkortere, og vi vælger vores råvarer for deres gode og nærende egenskaber” og ”De råvarer, vi benytter i vores friskindpakkede brød, er dyrket naturligt med omtanke for miljøet, og vores mel er fri for stråforkortere og GMO.

 

 

Kohbergs brød er både godt for dig, naturen og miljøet
Brød er en naturlig del af vores daglige kost – og hos Kohberg starter den naturlige proces allerede på marken. De råvarer, vi benytter i vores frisk indpakkede brød, er dyrket naturligt med omtanke for miljøet, og vores mel og kerner er fri for stråforkortere og GMO. Kohbergs produktion foregår i Danmark, så vi skal ikke transportere varerne langt fra bageri til butik. Dermed sparer vi miljøet for unødig C02.

 

 

Certificeret palmeolie

Siden 2014 har Kohberg været certificeret efter RSPO - ”Round table on Sustainable Palm Oil”. Kravet til RSPO-certificeret palmeolie gælder hele vores forsyningskæde og alle ingredienser, der indeholder palmeolie.

 


Faglærte bagere sikrer kvaliteten

Vi har 80 faglærte bagere på vores bagerier, og de sikrer den ensartede kvalitet og bevarer de stolte håndværksmæssige traditioner i måden, brødet bliver bagt på.

 

 

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration, der passer til dig. Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!