Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Sprøde fristelser

Nye wienerbrød med overraskende smage

Der er trådt fire nye spillere ind på wienerbrødsscenen, er du klar til at tage imod dem? De er klar til at tilføje lidt ekstra farver til dine gæsters dag. I hvert bagværk har vi fokuseret på at skabe vidunderlige, fristende smage, med legende farver der springer i øjnene, og giver dine gæster lyst til at tage én ekstra bid. De er kompromisløse – og udviklet med særligt udvalgte ingredienser, og endda 100 procent veganske. Ingen æg eller palmeolie. Bare ren nydelse med overraskende smagskombinationer, der udfordrer traditionen. Og selvom vi har undladt smørret, kan du stadig servere et wienerbrød for dine gæster, med den genkendelige lette og knasende sprøde struktur.

Legende farver og masser af smag

Med farver og et uimodståeligt udseende der tiltrækker øjet, og smage som frister, giver vores fire nye wienerbrød lys i øjnene, når de kommer på bordet. Prøv for eksempel Truly Nordic med smagen inspireret af det skandinaviske efterår. Her bliver den syrlige smag af havtorn suppleret af de søde æble. I en anden retning har vi den uimodståelige Chunky Cherry. Den har et dybtrød fyld med en frisk smag og delikate stykker af kirsebær.

 

10000690 - Happy Custard, vegansk spandauer med creme og remonce, ca. 90 g
Varenr: 10000690

Bageren bag de nye wienerbrød

Claus Ibsen er bager og produktudvikler hos Kohberg. Han er en af hovedkræfterne bag de nye innovative wienerbrød, og har brugt adskillelige timer i bageriet på at udvikle et slutresultat, der er værd at sætte tænderne i.

Trend og tradition i en mundfuld

Wienerbrødet er en kendt klassiker blandt det danske bagværk. Men hvad sker der, når bagerne får lov at lege med både smage og dejen? Vores bagere skabte nye, overraskende smagskombinationer og fire wienerbrød, der blev 100 % veganske - både fyldet og dejen. De er en kombination af den grønne trend, med fokus på den gode smag og ren nydelse i hver en bid.

Vi har wienerbrødet til dem, der vil gå den lidt klassiske vej, men med et twist. Happy Custard er fyldt med en lækker vaniljecreme komplimenteret af brunsvigerfyld med karamelsmag, der giver en ekstra smagsnuance til wienerbrødet. Sunny Orange derimod pakker smagen af sommer ind i et lækker stykke spandaur. Fyldet har den friske smag af solmodne appelsiner, som også er suppleret af blødt brunsvigerfyld med karamelsmag og et drys hakkede hasselnødder.

Ofte er det smagen af smør, æg og fløde det, der giver det traditionelle wienerbrød smag. Men netop de samme ingredienser er grunden til, at nogle nægter sig selv oplevelsen af at sætte tænderne i et smagfuldt wienerbrød. Men sådan behøver det ikke at være længere. Vores bagere besluttede at lave veganske wienerbrød, så forbrugerne fik en legitim grund til at lade sig friste. Vores bagere er ikke gået på kompromis med hverken smag eller ingredienser, så udover at være vegansk er wienerbrødsdejen også lavet uden palmeolie og med dansk mel, der hverken indeholder stråforkortere eller glyfosater..

Kontakt en sælger

Vil du vide mere om vores fire nye wienerbrødsvarianter, og har du lyst til at smage dem? Kontakt en af vores sælgere for at høre mere og få en smagsprøve tilsendt. 

Lene Risager Jensen

Key Account Manager, Sjælland


Telefon : 27 61 80 50
E-mail: lerj@kohberg.com

 

Mit navn er Lene Risager Jensen. Jeg elsker at vejlede vores kunder, og det er en ekstra god dag, når jeg finder løsninger, der passer dem perfekt. Mit favoritbrød er Grødsandwich, fordi det er luftigt og får sådan en særlig nøddesmag, når det ristes. Det er både godt til nemme måltider og flotte anretninger.

Lars Sinding

Key Account Manager


Telefon : 21 56 85 29
E-mail: lasi@kohberg.com

 

Mit navn er Lars Sinding. For mig er der noget følelse i, at vi sammen gør en forskel for vores kunder og bager godt brød til danskerne. Mit favoritbrød er Gourmetrugbrødet. Det har en lækker friskhed, og så har de forskellige varianter spændende smage af de råvarer, der er tilsat.

 

Erik Nielsen

Markedschef – Foodservice


Telefon : 21 44 18 34
E-mail: erni@kohberg.com

 

Mit navn er Erik Nielsen. Jeg er markedschef hos Kohberg, og jeg er stolt af at arbejde med noget, der er så stor en del af danskernes hverdag. Mine favoritter er Mesterværk, som i mine øjne er et unikt gourmetbrød, og Jannes solskinsboller, fordi de smager fantastisk og har en god historie.

Rikke Glad

Salgskonsulent, Sjælland


Telefon : 27 61 80 57
E-mail: rigl@kohberg.com 

 

Mit navn er Rikke Glad, og jeg er salgskonsulent hos Kohberg. Jeg elsker at rådgive og inspirere vores kunder til gode løsninger. Efter min mening er vores brød lig med godt håndværk og et lokalt islæt. Mit favoritbrød er vores Gourmetrugbrød, fordi det er groft, lækkert og rustikt.

Lene Førby Trentel

Salgskonsulent, Syddanmark


Telefon : 27 25 64 85 
E-mail: letr@kohberg.com

 

Mit navn er Lene Førby Trentel. Jeg er uddannet økonoma, og jeg bruger min køkkenerfaring hver dag, når jeg rådgiver vores kunder. Mit favoritbrød, det er Gourmetrugbrødet med hvidtøl, fordi det er kernefyldt og har en sprød skorpe og god smag. Det er det, jeg spiser hver morgen.

Ronnie W. Tonsgaard

Salgskonsulent – Foodservice


Telefon : 40 32 87 85
E-mail: rwto@kohberg.com

 

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration der passer til dig Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!
Hold dig opdateret med nyheder og inspiration, der passer til dig. Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!