Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Sandwich under åben himmel

Der findes ikke noget bedre end at nyde sin frokost i det fri, når vejret viser sig fra sin bedste side. I hvert fald ikke, hvis du spørger os hos Kohberg. Derfor har vi selvfølgelig bagt et stort udvalg af velsmagende sandwichbrød, så du nemt og bekvemt kan invitere dine gæster udenfor at spise.

Sommeren er over os, og vejret er (forhåbentlig) med os. Lyse og lune sommerdage indbyder til at flytte frokosten udendørs, og uanset om det gælder søndag middag eller en eftermiddag i hverdagen, er en picnic en oplagt måde at nyde solens stråler og tilbringe kvalitetstid med venner, familie og kollegaer.

Når det skal være nemt og lækkert, er velbagte sandwich den perfekte løsning. Hos Kohberg bager vi et stort udvalg af lækre sandwichbrød, der passer perfekt til grab and go-frokosten, når dine gæster skal have et nemt, lækkert måltid – lige til at tage med og spise gående og stående. Alle vores sandwichbrød er forskåret, så du har tid til at koncentrere dig om at sammensætte det lækre fyld.

Og apropos fyld. Har du overvejet at give dine sandwich nyt liv med den rette kombination af salt, surt, sødt, bittert og umami? De fem grundsmage fungerer som rettesnor til at udvikle nye retter, så du kan variere dine sandwich mere og måske endda gøre dem endnu bedre.

Læs mere om de fem grundsmage her – eller prøv dem af i to sandwichopskrifter med det samme.

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration, der passer til dig. Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!