Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Tø & Servér giver tid og penge til mere kreativitet

 

Danskerne oplever lige nu en markant stigning i deres elpriser. Det betyder, at flere og flere – de professionelle køkkener inklusiv – kigger efter billigere løsninger. Hos Kohberg har vi udviklet et stærkt Tø & Servér-koncept, så du ikke skal bekymre dig om dine omkostninger til bagning og tilberedning af brød.

En generel tendens i vores samfund kalder på et øget fokus på bæredygtighed – også i værdikæden. Når vi vælger vores næste måltid, tænker vi oftere en ekstra gang over, hvordan maden er blevet til, og hvilke ressourcer det har kostet. Det kræver, at vi gentænker vores serveringer og udvikler nye brød, så de ikke alene lever op til pengepungens størrelse, men også gæsternes ønsker til maden på tallerkenen.

Netop nu oplever vi stigende elpriser over hele landet. Det er blevet dyrere for både små og store køkkener at bruge ovnen og andre køkkenapparater, og mange vælger at tænke i spareløsninger. Hos Kohberg lever og ånder vi for brød, og vi synes, at alle fortjener at kunne sætte tænderne i velsmagende brød. Derfor har vi udviklet et stærkt Tø & Servér-koncept, der er en håndsrækning til professionelle køkkener i sparetider.

Med Tø & Servér får du smagen af nybagt brød – uden at det kræver ekstra arbejde eller øger dine omkostninger. Du skal ikke stå og afveje råvarer, og du skal ikke frygte elregningen ved brug af røremaskinen til at ælte dejen sammen eller ovnen til at bage brødet. Uden at gå på kompromis med kvaliteten sparer du tid og penge – og så opnår du ovenikøbet fleksibilitet i køkkenet, da du kan bruge tiden, mens brødet tør op, til at være kreativ, for eksempel ved at finde en ny måde til at udnytte rester bedre eller lave nye indbydende anretninger.

Hos Kohberg bager vi lækkert og smagfuldt brød efter stolte sønderjyske traditioner, og vi bruger vores håndværk og faglige viden til at udvikle de bedste løsninger til dine behov. Det er vigtigt for os, at vi bager brød til enhver smag. Det er også vigtigt for os, at vi gør det nemt for dig at servere godt brød.

Konceptet er simpelt: Tø brødet op, og sæt det på bordet, uden at de lækre smagsnuancer går tabt. Se vores udvalg her.

 

 

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration, der passer til dig. Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!