Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Knasende sprød fornyelse

Trend og tradition i en mundfuld

Dansk wienerbrød er en klassisk, sprød lækkerbisken. Med vores fire nye smage udfordrer vi traditionen med nordisk-inspirerede smage af havtorn og æble og andre overraskende smagskombinationer. I hvert bagværk har vi fokuseret på at skabe skønne smage og en sprød, let struktur, som kendetegner dansk wienerbrød.

Vores nye wienerbrød er kompromisløse. De er udviklet med særligt udvalgte ingredienser og 100 procent veganske – ingen æg eller palmeolie – bare ren nydelse. Vi kombinerer den grønne trend med en fristende smagsoplevelse, hvor fokus er på ren selvforkælelse for alle, der ønsker at leve helt eller delvist vegansk. Og for alle andre, giver vegansk wienerbrød en legitim grund til med grøn samvittighed at lade sig falde for den sprøde fristelse.

Wienerbrød er perfekt til enhver hyggestund, hvor vi mødes for at nyde en lille snack. Derfor har vi også lavet miniudgaver af vores veganske wienerbrød. I en mixkasse får du et udvalg af de fire nye smagfulde og farverige varianter.

 

Fire fantastiske smage

De innovative wienerbrød har fire overraskende og kreative smage – alle 100 % veganske:

Truly Nordic (vegansk spandauer med remonce og æble-havtornfyld) Et stykke med æble og havtorn, der er inspireret af det nordiske efterår. Den syrlige smag af havtorn suppleres af de søde æbler, så du næsten kan mærke den lune og blæsende årstid i ansigtet. Truly Nordic har den klassiske spandauerform, en sprød wienerbrødsdej lavet med surdej og masser af luftige lag. Orange glasur, der matcher fyldet, fuldender Truly Nordic.

Chunky Cherry (vegansk spandauer med remonce og kirsebærfyld) Dybtrødt fyld med en overraskende frisk smag og delikate stykker af kirsebær gør Chunky Cherry særdeles uimodståelig. Den særlige wienerbrødsdej med surdej giver den runde spandauer de klassiske lag og sprøde struktur. Det farverige fyld med masser af frugt kan lokke lækkersulten frem hos enhver.

Sunny Orange (vegansk spandauer med remonce og appelsinfyld) Prøv smagen af sommer forvandlet til wienerbrød. Den friske smag af solmodne appelsiner suppleres af blødt brunsvigerfyld med karamelsmag. En kompromisløs spandauer lavet med den særlige wienerbrødsdej, der indeholder surdej. Drysset med hakkede hasselnødder, der giver et uimodståeligt udseende og et sprødt bid.

Happy Custard (vegansk spandauer med creme og remonce) Med Happy Custard har den klassiske spandauer fået et twist. Den lækre creme med vaniljesmag komplimenteres af brunsvigerfyld med karamelsmag, der tilfører ekstra blødhed og sødme. Et fantastisk stykke wienerbrød lavet med surdej, masser af lag, en sprød skorpe og drysset med hakkede hasselnødder. Hvis wienerbrød skal få dig til at smile, skal du vælge Happy Custard.

 

Wienerbrød og dansk mel

Vi laver wienerbrødsdejen med dansk mel for en højere fødevaresikkerhed, og vi bruger kun mel fra korn dyrket uden stråforkortere og glyfosater.

 

Hold dig opdateret med nyheder og inspiration, der passer til dig. Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vælg områder:

Indtast e-mail:

!