Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Vi bager med dansk mel

Siden bageriet blev grundlagt i 1969, har Kohberg været danskejet, og vores rødder er stadig solidt plantet i den sønderjyske muld. Det er også helt naturligt for os at bage med mel fra korn, der er dyrket i Danmark. Det rød/hvide ”dansk mel”-logo på vores brødposer er din garanti for, at du serverer et Kohberg-brød, der er bagt i Danmark af vores uddannede bagere og af dansk mel.

Kernen i de seneste års madtrends er det lokale, grønne og klimabevidste. Hos Kohberg kalder vi det ikke bare en trend, men en del af vores DNA. Vi griber det alle forskelligt an, og som et moderne bageri er det vigtigt for os at støtte vores lokalsamfund og være med til at gøre en forskel for vores klima. Derfor er FN’s verdensmål nr. 12 (Ansvarligt forbrug og produktion) et vigtigt indsatsområde for os, og vi arbejder løbende på at gøre en forskel, for eksempel i valget af vores råvarer.

Kontrollen med danske afgrøder og fødevarer som mel er utroligt grundig. Derfor giver det dig og dine gæster og kunder en høj fødevaresikkerhed, når vi bager med danske råvarer. Af samme grund har Kohberg også valgt, at alt vores mel er fra korn dyrket uden stråforkortere og uden sprøjtemidler med glyphosat.

Mel er vores vigtigste råvare, og vi bruger hvert år rigtigt meget af det. Derfor betyder det også noget, hvor melet kommer fra. Når vi bager med dansk mel, udleder det enkelte brød cirka 20 procent mindre CO2, end hvis vi bruger mel, der er kørt hertil fra udlandet. Hos Kohberg vil vi gerne kæmpe for at gøre en forskel – og her kan vi faktisk gøre en forskel.

Ved at købe dansk mel støtter vi danske landmænd, og samtidig er Kohberg med til at sikre danske arbejdspladser både i landbruget og i brancher, der leverer varer og service til landbruget. At bage med dansk mel er vores måde at give tilbage til det samfund, som Kohberg i mere end 50 år har været en del af.

Få mere at vide om vores danske mel her

Rugbrød med dansk mel

Vores passion er godt brød. Det kræver, at vi kan vores håndværk, og det kan vores 80 uddannede bagere - men det kræver også, at vi tager nogle valg. For eksempel valg omkring vores råvarer. Det er en del af vores passion. Vi har valgt at bage med dansk mel, da det er hovedingrediensen i vores bagværk, også vores rugbrød, der er bagt med dansk rugmel. Du finder hele vores rugbrødssortiment her. Her finder du også vores nyeste medlem af rugbrødsfamilien, der også er vores bageres egen favorit; Bagernes Bedste. Et mørkt, smukt rugbrød bagt med masser af synlige kerner, der giver brødet et godt bid og en nøddeagtig smag.