Aktiv Protein Brød, 18 skiver, 600 g
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Aktiv Protein Brød

Varenummer: 10850000

Vi har skabt et lækkert, saftigt brød, der smager godt, og som kan være en n erstatning til det almindelige brød på morgen- eller frokostbordet, for eksempel til ældre og småtspisende. Vi har tilsat gode proteiner, hvedekerner, melonkerner og hørfrø, der bidrager til den dejlige smag. Aktiv Protein Brød er udviklet sammen med Team Danmark.  

Værd at vide om brødet
Ingredienser: Ingredienser: Vand, FULDKORNSHVEDEMEL, 9 % HVEDEKERNER, HVEDEGLUTEN, grove SOJA grits, HVEDEMEL, 4 % SOJA protein, 3 % hørfrø, 2 % melonkerner, HVEDEFIBRE, 2 % VALLEPROTEIN, BYGMALTEKSTRAKT, tørret surdej (RUGMEL, surdejskultur), solsikkekerner, salt tilsat jod, tørgær, æblefibre, sukker, konserveringsmiddel (E 282), surhedsregulerende middel (E 262), BYGMALTMEL, syre (E 270). Drys: Solsikkekerner og melonkerner.
Allergener: Indeholder hvede, mælk, glutenholdigt korn, rug, byg og soja
Detaljer
Stk. pr. kolli:
12
Nettovægt pr. kolli:
600 gram.
Vægt:
600 gram.
Antal pr. palle
9
Holdbarhed
7 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 920kj/219kcal
Fedt: 5,5 g. - heraf mættede fedtsyrer: 1 g.
Kulhydrat: 22 g. - heraf sukkerarter: 2,1 g.
Kostfibre: 7,5 g.
Protein: 17 g.
Salt: 0,95 g.
Aktiv
Skabt i samarbejde med Team Danmark

Proteinrig

Vores første store succes i Aktiv serien er vores proteinbrød. Det er blødt og mildt og med ekstra protein, som gør at brødet mætter godt og smager godt.

Eller rig på de gode fibre og frø

Men Aktiv serien er ikke kun protein. Vi har også brød med ekstra mange af de gode fibre og frø, som er godt for vores sundhed og velvære.

En god livsstil

Hos Kohberg vil vi gerne hjælpe med et kærligt og velsmagende skub på vejen mod en ny livsstil. Det er det, Aktiv serien er skabt for. God smag, gode brød og med nogle særlige ingredienser som hver især gør godt.