Aktiv Sandwich 6 stk., 450 g
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Aktiv Sandwich

Varenummer: 10856000

Servér en smagfuld sandwich med et lækkert bid, der både er blødt og saftigt. Vi har bagt brødet med blandt andet havre, chiafrø og loppefrø, der bidrager til den dejlige smag. Aktiv Sandwich er udviklet sammen med Team Danmark.  

Værd at vide om brødet
Ingredienser: Ingredienser: Vand, FULDKORNSHVEDEMEL* (EU), HVEDEKERNER*, HVEDEGLUTEN, grove SOJA grits, HVEDEMEL, 3% chiafrø (Salvia hispanica), SOJA protein, HVEDEFIBRE, 2% loppefrøskaller, 1% HAVREGRITS, salt tilsat jod, hørfrø, tørret surdej (RUGMEL*, surdejskultur), tørgær, VALLEPROTEIN, halvsigtet RUGMEL, sukker, konserveringsmiddel (E 282), BYGMALTEKSTRAKT, æblefibre, surhedsregulerende middel (E 262), BYGMALTMEL, syre (E 270), melbehandlingsmiddel (E 300). Drys: Chiafrø (Salvia Hispanica) og halvsigtet RUGMEL. *Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesam.
Allergener: Indeholder hvede, mælk, glutenholdigt korn og soja Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Stk. pr. kolli:
12
Nettovægt pr. kolli:
75 gram.
Vægt:
75 gram.
Holdbarhed
7 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 841kj/201kcal
Fedt: 3,3 g. - heraf mættede fedtsyrer: 0,5 g.
Kulhydrat: 25 g. - heraf sukkerarter: 1,3 g.
Kostfibre: 10 g.
Protein: 12 g.
Salt: 0,71 g.
Aktiv
Skabt i samarbejde med Team Danmark

Proteinrig

Vores første store succes i Aktiv serien er vores proteinbrød. Det er blødt og mildt og med ekstra protein, som gør at brødet mætter godt og smager godt.

Eller rig på de gode fibre og frø

Men Aktiv serien er ikke kun protein. Vi har også brød med ekstra mange af de gode fibre og frø, som er godt for vores sundhed og velvære.

En god livsstil

Hos Kohberg vil vi gerne hjælpe med et kærligt og velsmagende skub på vejen mod en ny livsstil. Det er det, Aktiv serien er skabt for. God smag, gode brød og med nogle særlige ingredienser som hver især gør godt.