Chia Sandwich 6 stk., 450 g
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Chia sandwich

6 stk, 450 g - Varenummer: 10856000

Fiberrige sandwichstykker med chia

Vores bagere har bagt de helt rigtige sandwichstykker med fibre til dig, der ønsker et aktivt liv. Med hvedekerner, chiafrø og loppefrø. Blødt, velsmagende og mættende.  

Værd at vide om brødet
Ingredienser: Ingredienser: Vand, Fuldkornshvedemel*, hvedekerner 8 %, hvedegluten, grove soja grits, hvedemel, chiafrø 3 %, soja protein, hvedefiber, durumhvedemel, loppefrøskaller 2 %, havregrit*, hørfrø, salt tilsat jod, tørret surdej (rugmel*, surdejskultur), tørgær, valleprotein (mælk), rugsigtemel, sukker, konserveringsmidler (E282), bygmaltekstrakt, æblefibre, surhedsregulerende midler (E262), bygmaltmel, syre (E270), surhedsregulerende midler (E262), melbehandlingsmidler (E300). Drys: rugsigtemel, chiafrø, durumhvedemel. *Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener: Indeholder hvede, mælk, glutenholdigt korn, rug, byg og soja Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Stk. pr. kolli:
12
Nettovægt pr. kolli:
75 gram
Vægt:
75 gram
Antal pr. palle
432
Holdbarhed
7 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 830 kJ/197 kcal
Fedt: 3,3 g - heraf mættede fedtsyrer: 0,5 g
Kulhydrat: 25 g - heraf sukkerarter: 1,5 g
Kostfibre: 9,8 g
Protein: 12 g
Salt: 0,95 g
Aktiv
Skabt i samarbejde med Team Danmark

Proteinrig

Vores første store succes i Aktiv serien er vores proteinbrød. Det er blødt og mildt og med ekstra protein, som gør at brødet mætter godt og smager godt.

Eller rig på de gode fibre og frø

Men Aktiv serien er ikke kun protein. Vi har også brød med ekstra mange af de gode fibre og frø, som er godt for vores sundhed og velvære.

En god livsstil

Hos Kohberg vil vi gerne hjælpe med et kærligt og velsmagende skub på vejen mod en ny livsstil. Det er det, Aktiv serien er skabt for. God smag, gode brød og med nogle særlige ingredienser som hver især gør godt.