Protein Boller 6 stk., 450 g
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Proteinboller

6 stk, 450 g - Varenummer: 10000568 

 Protein og fiber til et aktivt liv
Vores bagere har bagt disse saftige protein boller med ekstra protein og fiber, der kan bidrage til at holde en fornuftig energifordeling i løbet af dagen. Med hør- og chiafrø og gryn fra rug og byg. Så lækre, at de kan spises uden tilbehør som et lille mellemmåltid.

Værd at vide om brødet
Ingredienser: Ingredienser: Vand, Fuldkornshvedemel* , chiafrø 9 %, ruggryn* 8 %, hvedegluten, byggryn 6 %, hørfrø 5 %, brun farin, fermenteret hvedemel, bygmalt, tørret surdej (spelthvede, hvedemel, rugmel, surdejskultur), ærteprotein koncentreret 1%, salt tilsat jod, tørgær, vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), stabilisatorer (E415), melbehandlingsmidler (E300). Drys: hørfrø, ruggryn, byggryn. * Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener: Indeholder hvede, glutenholdigt korn, rug og byg Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Stk. pr. kolli:
10
Nettovægt pr. kolli:
4500 gram
Vægt:
450 gram
Antal pr. palle
360
Holdbarhed
7 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1033 kJ/246 kcal
Fedt: 6,5 g - heraf mættede fedtsyrer: 1,2 g
Kulhydrat: 28 g - heraf sukkerarter: 2,5 g
Kostfibre: 9,8 g
Protein: 14 g
Salt: 0,96 g
Aktiv
Skabt i samarbejde med Team Danmark

Proteinrig

Vores første store succes i Aktiv serien er vores proteinbrød. Det er blødt og mildt og med ekstra protein, som gør at brødet mætter godt og smager godt.

Eller rig på de gode fibre og frø

Men Aktiv serien er ikke kun protein. Vi har også brød med ekstra mange af de gode fibre og frø, som er godt for vores sundhed og velvære.

En god livsstil

Hos Kohberg vil vi gerne hjælpe med et kærligt og velsmagende skub på vejen mod en ny livsstil. Det er det, Aktiv serien er skabt for. God smag, gode brød og med nogle særlige ingredienser som hver især gør godt.