Proteinbrød 18 skiver, 600 g
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Proteinbrød

18 skiver, 600 g - Varenummer: 10850000

 Protein og fiber til et aktivt liv

Protein og fibre til et aktivt liv Vores bagere har bagt et lækkert, saftigt brød med ekstra protein og fibre, der kan bidrage med at holde en fornuftig energifordeling i løbet af dagen. Med bl.a. velsmagende hvedekerner, melonkerner og hørfrø.  

Værd at vide om brødet
Ingredienser: Ingredienser: Vand, Fuldkornshvedemel*, hvedekerner 9 %, hvedegluten, grove soja grits, hvedemel, soja protein 4 %, melonkerner 2 %, hørfrø 2 %, hvedefibre, valleprotein (mælk) 2 %, bygmaltekstrakt, surdej (rugmel*, surdejskultur), solsikkekerner, salt tilsat jod, tørgær, konserveringsmidler (E282), æblefibre, sukker, surhedsregulerende midler (E262), bygmaltmel, syrer (E270), melbehandlingsmidler (E300). Drys: solsikkekerner og melonkerner. * Fuldkorn.
Allergener: Indeholder hvede, mælk, glutenholdigt korn, rug, byg og soja
Detaljer
Stk. pr. kolli:
12
Nettovægt pr. kolli:
600 gram
Vægt:
600 gram
Antal pr. palle
432
Holdbarhed
7 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 931 kJ/222 kcal
Fedt: 5,6 g - heraf mættede fedtsyrer: 0,97 g
Kulhydrat: 22 g - heraf sukkerarter: 2,1 g
Kostfibre: 7,6 g
Protein: 17 g
Salt: 0,97 g
Aktiv
Skabt i samarbejde med Team Danmark

Proteinrig

Vores første store succes i Aktiv serien er vores proteinbrød. Det er blødt og mildt og med ekstra protein, som gør at brødet mætter godt og smager godt.

Eller rig på de gode fibre og frø

Men Aktiv serien er ikke kun protein. Vi har også brød med ekstra mange af de gode fibre og frø, som er godt for vores sundhed og velvære.

En god livsstil

Hos Kohberg vil vi gerne hjælpe med et kærligt og velsmagende skub på vejen mod en ny livsstil. Det er det, Aktiv serien er skabt for. God smag, gode brød og med nogle særlige ingredienser som hver især gør godt.