Mesters Quinoaboller 6 stk., 480 g
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Mesters Quinoa boller

6 stk - Varenummer: 10000256

Dæk op med Mesters Quinoaboller, der er velegnede til mange forskellige måltider og situationer. Vores bløde og kernerige quinoaboller er bagt i en stor størrelse, der gør dem perfekte til for eksempel sandwich.

Download billeder
Føj til min brødsamling
Værd at vide om brødet
Ingredienser: Ingredienser: FULDKORNSHVEDEMEL (EU), vand, HVEDEMEL, DURUMHVEDEMEL, 3% quinoa frø, sukker, vegetabilsk fedt og olie (segregeret palme, raps), 2% hørfrø, 2% HAVREGRIT, 2% solsikkekerner, 2% HVEDEKERNER, tørgær, salt tilsat jod, majsstivelse, cikoriefibre, HAVREFIBRE, stabilisator (E 412), vegetabilsk emulgator (E 472e, E 471, E 481), BYGMALTEKSTRAKT, konserveringsmiddel (E 282), druesukker, HVEDEGLUTEN, melbehandlingsmiddel (E 300), surdejskultur. Kan indeholde spor af sesam.
Allergener: Indeholder hvede, glutenholdigt korn og byg Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Optøningstemperatur:
Stuetemperatur
Stk. pr. kolli:
5
Nettovægt pr. kolli:
480 gram.
Vægt:
80 gram.
Antal pr. palle
9
Holdbarhed
8 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1145kj/272kcal
Fedt: 6,2 g. - heraf mættede fedtsyrer: 1,9 g.
Kulhydrat: 42 g. - heraf sukkerarter: 4,3 g.
Kostfibre: 6,1 g.
Protein: 8,8 g.
Salt: 0,95 g.
Boller
Boller fra Kohberg – et sikkert hit

Hjemmebagt forkælelse

Kohberg bager de lækreste boller til hygge, selvforkælelse og det lille måltid. Dejlige lyse fødselsdagsboller eller mørke og rustikke til et godt mellemmåltid.

Fiberrige sandwichboller

For dem som ikke er så vilde med en god skive rugbrød, bager Kohberg forskellige boller og sandwich med et højt indhold af fiber og fuldkorn, så de er præcis lige så nærende og mættende.

Altid bagt med kærlighed

Uanset hvilken bolle du vælger, er den bagt med kærlighed på Kohbergs bageri. Vi tager miljøet alvorligt, og vi bager alt vores frisk indpakkede brød uden stråforkortere.