Groft Frokostbrød, ca. 600 g
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Groft Frokostbrød

Varenummer: 18220002

Forkæl med et lunt og rustikt brød til frokost, der ser hjemmelavet ud. Vi har bagt frokostbrødet på hvedemel og tilsat lækre ingredienser som yoghurt, rugsigtemel, solsikkekerner og hørfrø. Til sidst har vi drysset med klemte rugkerner for at give den bedste smagsoplevelse.

Værd at vide om brødet
Bagevejledning Brødet skal tø op ved stuetemperatur i minimum 3 timer inden afbagning. Optøet: Bages ca. 10-12 minutter ved 180°C. Direkte fra frost: Anbefales ikke.
Ingredienser: Hvedemel (eu), vand, rugsigtemel, solsikkekerner, hørfrø, vegetabilsk fedt og olie (palme, raps), rugmel, hvedekerner, hvedegluten, salt tilsat jod, hvedefibre, rugkerner, yoghurtpulver, pasteuriserede æg, tørgær, bygmaltekstrakt, tørret surdej (rugmel, surdejskultur), surhedsregulerende middel (E330), surdejskultur. Drys: hvedekerner.
Allergener: Indeholder hvede, mælk og æg Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Optøningstid:
180 min.
Optøningstemperatur:
Stuetemperatur
Stk. pr. kolli:
7
Nettovægt pr. kolli:
4200 gram
Bagetid:
10-12 min.
Bagetemperatur:
180 ℃
Vægt:
600 gram
Antal pr. palle
40
Holdbarhed
365 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1181 kJ/280 kcal
Fedt: 6,9 g - heraf mættede fedtsyrer: 1,9 g
Kulhydrat: 42 g - heraf sukkerarter: 2,1 g
Kostfibre: 4,5 g
Protein: 9,8 g
Salt: 0,93 g
Mad- & franskbrød
Klassiske, økologiske, grove og rustikke

Bare godt brød

Et godt hvedebrød, hvad enten det er lyst eller rustikt, er i mange køkkener et vigtigt supplement til det klassiske rugbrød 

Forkælelse til alle måltider

Et rigtig godt brød kan gøre noget ekstra for alle måltider. Friskbagt og lunt på morgenbordet eller et rustikt madbrød til suppen. Hos Kohberg har vi brød til alle måltider.

Så godt som hjemmebagt

Uanset hvad du vælger, så bager Kohberg brød præcis som du gør i dit køkken. Vi har vores egen hvedesurdej, som gør noget særligt godt for brødet.