Gourmetrugbrød med Carmaguesalt, ca. 700 g
Din brødsamlingX
Viser resultater for :
Vi fandt desværre ikke noget brød, men vi vil gerne hjælpe. Prøv igen.

Gourmetrugbrød med carmaguesalt

Varenummer: 18762000

Gør måltidet til en oplevelse med et spændende groft, lyst rugbrød bagt på hvede- og rugsigtemel. Tilsat en lækker blanding af durumkerner, rugkerner, hørfrø, boghvede, solsikkekerner og carmague havsalt. Vi har også drysset brødet med carmague havsalt, der giver en smagfuld oplevelse. 

Værd at vide om brødet
Bagevejledning Optø i plastpose i minimum 5 timer ved stuetemperatur inden afbagning. Optøet: Bages ca. 15-18 minutter ved 180°C. Direkte fra frost: Anbefales ikke
Ingredienser: Vand, Durumkerner (eu)*, fuldkornshvedemel*, rugkerner*, rugmel*, halvsigtet rugmel*, solsikkekerner, havreflager*, hørfrø, byggrit, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, hvedegluten, tørret surdej (rugmel*, surdejskultur), 0,6 % camarque havsalt, tørgær, melbehandlingsmiddel (E300). Drys: Camarque havsalt, byggrit. *Fuldkorn.
Allergener: Indeholder glutenholdigt korn Kan indeholde spor af sesamfrø
Detaljer
Optøningstid:
300 min.
Optøningstemperatur:
Stuetemperatur
Stk. pr. kolli:
14
Nettovægt pr. kolli:
9800 gram
Bagetid:
15-18 min.
Bagetemperatur:
180 ℃
Vægt:
ca.700 gram
Antal pr. palle
56
Holdbarhed
365 dage
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 900 kJ/210 kcal
Fedt: 4 g - heraf mættede fedtsyrer: 0,6 g
Kulhydrat: 33 g - heraf sukkerarter: 2 g
Kostfibre: 6,5 g
Protein: 8 g
Salt: 1,6 g
Rugbrød
Det gode rugbrød er vores stolthed

Specialrugbrød

Hos Kohberg bager vi mange forskellige rugbrød. Vi lover, at de kan hamle op med alt hjemmebagt, og vi udfordrer hele tiden os selv med særlige og unikke brød med spændende ingredienser. 

Rugbrød der fungerer

Ud over alle vores specialrugbrød bager vi også gode og gedigne brød, som passer til alle behov – også i de store køkkener, hvor effektivitet er i højsædet. 

Fremfor alt godt brød

Vi gør os umage, uanset om det er det ene eller det andet rugbrød. Vi finjusterer, prøvebager og smager. Vi bager med vores egen surdej, lægger alle kerner i blød for fugtige og lækre brød, og vi garanterer høj kvalitet af alle råvarer.